کد خبر: ۱۰۲۰۶۸۵
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۱

طالبی: چند هاشمیان با ۱۰ سال سابقه بازی در بوندسلیگا داریم؟

کارشناس فوتبال گفت: باید بگویم برانکو کاری با پرسپولیس کرد که کمتر مربی می‌تواند با این تیم آن را تکرار کند.
طالبی: چند هاشمیان با ۱۰ سال سابقه بازی در بوندسلیگا داریم؟
آفتاب‌‌نیوز :

فرشید طالبی در خصوص وضعیت لیگ برتر در پایان هفته هشتم اظهار داشت: در شروع لیگ تیم‌های مدعی و بزرگ شروع خوبی نداشتند و نتوانستند انتظارات را برآورده کنند، اما اکنون آنها کم‌کم به لیگ برگشته‌اند.

البته بازگشت تراکتور خیلی سریع و خوب بود. سپاهان هم روی غلتک افتاده و استقلال هم که بعد از شروعی بد اکنون صدرنشین لیگ است. بااین‌حال در شروع لیگ مشخص شد که فقط پول برای موفقیت در فوتبال کافی نیست.

مدیریت، عملکرد و ساختارسازی مناسب هم لازم است. اکنون هم فاصله امتیازی تیم‌ها در جدول لیگ زیاد نیست. البته به نظرم بازی‌ها و برد‌ها ممکن است به‌زودی اقتصادی شوند.

مربی اسبق فجر شهید سپاسی در خصوص دلیل برکناری وحید هاشمیان از پرسپولیس گفت: فوتبال ما کاملاً نتیجه‌گراست. شاید بگویید در فوتبال نتیجه خیلی مهم است، اما باید قبول کرد که این تفکر صرف نتیجه‌گرایی مثل موریانه فوتبال ما را می‌خورد.

زمانی که برانکو هم به این تیم آمد در ابتدا پرسپولیس شرایط خوبی نداشت ولی باگذشت زمان وضعیت بهتر شد.

حرف من این است که وقتی می‌خواهید در تیمی دست به تغییر کادر فنی بزنید باید با آنالیز و تفکر چنین اقدامی انجام بدهید و بعد هم زمان لازم را به سرمربی بدهید. 

شاید هم وقتی بررسی کنید بگویید تفکر این مربی به فوتبال باشگاه ما نمی‌خورد. 

من افتخار داشتم دو سه سال در تیم ملی در کنار هاشمیان حضور داشتم او شخصیتی برجسته و متفاوت است.

وی افزود: هاشمیان در فوتبال ماشینی آلمان حضور داشته و فوتبال آلمان با فوتبال سراسر هجومی اسپانیای و فوتبال مالکانه متفاوت است. فوتبالی پلکانی و مبتنی بر نظم.

در بازی آخر پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن که هاشمیان تیمش را با روش ۳-۵-۲ به میدان فرستاد. در واقع انتحاری بازی کرد و دو مهاجم در تیم حضور داشتند؛ بنابراین اگر باشگاه دیدگاه یک مربی را هماهنگ با شرایط تیم و فوتبالش نمی‌بینید از ابتدا نباید او را جذب کند.

طالبی با اشاره به شخصیت مؤدب وحید هاشمیان گفت: وحید بسیار مؤدب و باشخصیت است ولی عملاً او را در فوتبال خودمان سوزاندیم. مگر چند فوتبالیست داریم که ۱۰ سال در بوندسلیگای آلمان بازی کرده باشد.

وحید از نظر اخلاقی هم می‌تواند الگوی شخصیتی بسیاری باشد ولی اکنون باید تأسف خورد که چنین رفتاری با او شد. 

باید بگویم برانکو کاری با پرسپولیس کرد که کمتر مربی می‌تواند با این تیم آن را تکرار کند و دیدید که حتی یحیی گل محمدی هم در پرسپولیس مورد نقد قرار گرفت. امیدوارم برای هاشمیان اتفاقات خوبی رخ بدهد.

بازیکن اسبق سپاهان در خصوص وضعیت سپاهان و نویدکیا گفت: محرم هم شروع خوبی در لیگ نداشت و فشار زیادی هم روی نویدکیا بود. سپاهان حتی بازی اولش در لیگ قهرمانان آسیا را هم از دست داد. اتفاق خوب برای سپاهان حضور نیمکتی است که مربیانش همگی ستاره‌های سپاهان بوده‌اند. سپاهان هنوز تیم صددرصدی نشده ولی باتوجه‌به برد‌های آخری که نویدکیا آورد، به او اجازه داده می‌شود که سرفرصت ایده‌های تاکتیکی‌اش را در تیم اجرایی کند او فوتبالی سراسر هجومی و روبه‌جلو را دوست دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین