کد خبر: ۱۰۲۰۹۳۵
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲

ساپینتو ترکیب اصلی را کشف کرد/ یاسر آسانی و منیر الحدادی کیفیت‌شان را نشان دادند

ستار همدانی گفت: استقلال پس از برد ۳ بر صفر مقابل فجرسپاسی انسجام تاکتیکی پیدا کرده و ساپینتو بالاخره ترکیب اصلی تیم را یافت.
ساپینتو ترکیب اصلی را کشف کرد/ یاسر آسانی و منیر الحدادی کیفیت‌شان را نشان دادند
آفتاب‌‌نیوز :

ستار همدانی، درباره برتری ۳ بر صفر استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: ابتدا از صمیم قلب درگذشت اکبر کارگر جم، پیشکسوت استقلال را به خانواده محترم ایشان، هواداران و باشگاه استقلال تسلیت می‌گویم. استقلال یکی از اسطوره‌هایش را از دست داد و واقعا از درگذشت کارگر جم ناراحت شدم. او یک مرد بزرگ بود.

وی افزود: استقلال روان‌تر از گذشته بازی می‌کند و انسجام پیدا کرده است. بردن تیم خوب فجرسپاسی در شیراز کار سختی بود، این تیم در تهران و تبریز پرسپولیس و تراکتور را متوقف کرده بود. استقلال می‌توانست گل‌های بیشتری بزند.

مربی پیشین استقلال با اشاره به ترکیبی که ریکاردو ساپینتو برای بازی‌های اخیر به میدان می‌فرستد، گفت: خیلی مهم است که ساپینتو به ترکیب اصلی دست یافته است. او در اردوی پیش فصل در ترکیه با ۱۳ بازیکن تمرینات را برگزار می‌کرد و ترکیب اصلی را در اختیار نداشت. امروز اعتماد او به جوان‌ها جواب داده و وحدت تاکتیکی را بدست آورده است. امیدوارم شرایط تیم روز به روز بهتر شده و پیروزی‌ها ادامه داشته باشد تا هواداران امسال شاهد یک تیم خوب از تیم‌شان باشند.

همدانی خاطرنشان کرد: بازیکنانی مثل یاسر آسانی و منیر الحدادی از ابتدا کیفیت خودشان را نشان داده بودند. کیفیت این دو بازیکن متمایز از نفراتی، چون دوکنز نازون و موسی جنپو است. حبیب فرعباسی نیز درون دروازه نمایش خوبی داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین