هفته دهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز (جمعه) با دیدار چادرملو اردکان و آلومینیوم اراک در شرایطی به میزبانی ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد که چادرملو در صورت برتری به صدر جدول صعود میکرد.
در پی درگذشت صابر کاظمی بازیکن فقید تیم ملی والیبال کشورمان، اعضای ۲ تیم چادرملو اردکان و آلومینیوم اراک و همچنین تیم داوری پیش از آغاز بازی با اهدای گل، یاد و خاطره این ورزشکار تازه در گذشته را گرامی داشتند.
با شروع بازی و در نیمه نخست، دو تیم حملاتی را بر روی دروازه یکدیگر تدارک دیدند، اما این تلاشها ثمری در پی نداشت تا بازی در نیمه نخست با تساوی بدون گل خاتمه یابد.
در نیمه دوم و در شرایطی که بازی به دقیقه ۷۰ رسیده بود، رنی سیمیسترا چادرملو را به گل رساند تا این تیم به صدر جدول لیگ برتر صعود کند. در ادامه شاگردان محمدسعید اخباری سعی در کنترل توپ و میدان داشتند تا در پایان این بازی به صدر جدول بروند.
این بازی پس از ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم با همین نتیجه به پایان رسید تا چادرملو با ایستادن در صدر جدول این هفته را به پایان ببرد.
ترکیب چادرملو:
ادسون ماردن، سعید محمدیفرد، سیروس صادقیان، ویکتور متئوس، سگوندو آرلن رودریگز، محمدحسین خسروی، رضا دهقان، رضا محمودآبادی، هادی حبیبینژاد، ماریو نیکولاس اوتازو و رنی سیمیسترا بوبوی.
ترکیب آلومینیوم اراک:
محمد خلیفه، بهرام گودرزی، امیرمحمد هوشمند، مهدی مهدیپور، امین جهانکهن، سیدمهدی مهدوی، ابولفضل قنبری، بهروز نوروزیفرد، یاسین جرجانی، رحمان جعفری و عباس کهریزی.