کد خبر: ۱۰۲۳۴۰۴
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵

خبر بد برای حریف خلخالی استقلال؛ منیر پا به توپ شد

پس از تساوی استقلال در اردن خبری که بیشتر از هر چیز موجب نگرانی هواداران استقلال شد مصدومیت منیر الحدادی بود.
خبر بد برای حریف خلخالی استقلال؛ منیر پا به توپ شد
آفتاب‌‌نیوز :

در ساعات اول پس از پایان دیدار تیم‌های استقلال و الوحدات در اردن خبر مصدومیت شدید منیر الحدادی و دوری چند ماهه این بازیکن ذهن طرفداران استقلال را به خود مشغول کرد.

پس از بازگشت کاروان استقلال به تهران و شروع تعطیلات این تیم از باشگاه خبر رسید که این شایعه غلط است و این بازیکن مصدومیتی ندارد و تنها ضربه خوردگی جزئی بوده که با کمی استراحت برطرف خواهد شد.

انتشار تصویر منیر الحدادی در تمرین روز گذشته استقلال در حالی که کنار توپ ایستاده و پایش را روی آن گذاشته مشخص کرد این بازیکن مشکل چندانی برای همراهی استقلال در دیدار‌های آینده نخواهد داشت.

عضله دوقلوی پای راست این بازیکن که با چسب‌های آبی رنگ تیپ بسته شده است مشخص کننده محل آسیب دیدگی این بازیکن است که ظاهراً چندان جدی نیست و با چند جلسه فیزیوتراپی و لیزر درمانی قادر به همراهی استقلال در دیدار آینده مقابل پادیاب خلخال خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ با توجه به شرایط تیم حریف در جام حذفی شاید ساپینتو در مسابقه با نماینده خلخال به این بازیکن استراحت هم بدهد.

یادآور می‌شود؛ دیدار تیم‌های استقلال و نماینده خلخال در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی روز جمعه سی‌ام آبان و از ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه آغاز می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین