کد خبر: ۱۰۲۴۴۸۶
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲

در آستانه دربی؛ خطر بزرگ در کمین استقلال

تغییر ناگهانی زمین برگزاری مسابقه استقلال و پادیاب خلخال موجبات نگرانی سرمربی آبی‌پوشان را فراهم کرد.
در آستانه دربی؛ خطر بزرگ در کمین استقلال
آفتاب‌‌نیوز :

ریکاردو ساپینتو که این روز‌ها بابت برنامه‌ریزی‌های خلق الساعه و ناگهانی مسئولان فدراسیون فوتبال بابت برگزاری دیدار تیمش مقابل نماینده خلخال به شدت عصبانی است موجبات نگرانی خود را از طریق کادر سرپرستی تیمش به اطلاع مسئولان باشگاه رساند.

از مجموعه تیمی استقلال خبر می‌رسد ساپینتو با اطلاعاتی که از ورزشگاه تختی به دست آورده مطلع شده که زمین این ورزشگاه برای مسابقه فوتبال به هیچ عنوان مطلوب نیست و از این بابت نگران است تا بازیکنانش در آستانه دیدار حساس مقابل الوصل امارات با مصدومیت مواجه شوند.

او به همکارانش گفته اگر هم بخواهد از تیم دوم خود مقابل پادیاب خلخال استفاده کند این خطر وجود دارد که تیمش در گرفتن نتیجه لازم مقابل نماینده خلخال باز بماند و از این نظر شانس کسب عنوان قهرمانی در یک جام برای استقلال خیلی راحت و آسان از دست برود.

با این وجود مسئولان برگزاری مسابقات فوتبال در کشورمان به این موضوع تاکید دارند که استقلال باید تحت هر شرایطی دیدارش مقابل پادیاب خلخال را در همین زمین برگزار کند.

هواداران استقلال در این زمینه ابراز نگرانی کرده‌اند که آخرین بار و در مهرماه استقلال در همین زمین تختی به میدان رفت سه مصدوم روی دست کادر فنی باقی ماند. قطعاً با توجه به حافظه قوی ریکاردو ساپینتو و البته اعضای کادر

فنی اش در این زمینه او به همین دلیل بابت برگزاری مسابقه تیمش به جای ورزشگاه شهر قدس در استادیوم تختی ابراز نارضایتی کرده و در آستانه دربی به شدت از این بابت نگران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین