کد خبر: ۱۰۲۵۵۵۵
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹

اعزام دو گروه محیط ‌بانان تهرانی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی

فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست استان تهران، از اعزام دو گروه محیط ‌بان با تجهیزات کامل به مازندران برای مشارکت در اطفای حریق جنگل‌ های هیرکانی در شهرستان چالوس خبر داد.
اعزام دو گروه محیط ‌بانان تهرانی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی
آفتاب‌‌نیوز :

فرهاد زندی با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌های هیرکانی شهرستان چالوس، دو گروه محیط ‌بان استان تهران با تجهیزات لازم و آمادگی کامل عازم منطقه شدند تا در عملیات مهار حریق و حفاظت از جنگل‌ها همکاری کنند.

وی افزود: اعزام محیط‌ بانان با هدف کاهش خسارت‌های زیست‌محیطی و حفظ اکوسیستم حساس جنگل‌های هیرکانی صورت گرفته است و این گروه‌ها با هماهنگی نیروهای محلی و سایر دستگاه‌های امدادی در عملیات اطفای حریق مشارکت خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط‌ زیست استان تهران، زندی در پایان تأکید کرد: ایجاد هماهنگی میان یگان‌های محیط ‌زیست و نیروهای امدادی برای مهار سریع حریق و پیشگیری از گسترش آتش در جنگل‌ها ضروری است و اقدامات محیط ‌بانان تهرانی در این زمینه نقش مؤثری خواهد داشت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین