کد خبر: ۱۰۲۵۷۱۱
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

وزیر کشور: استانداران اختیار کامل دارند

وزیر کشور، گفت: استانداران ما اختیار کامل دارند و مجمع استانداران کشور کابینه دوم محسوب می‌شوند.
وزیر کشور: استانداران اختیار کامل دارند
آفتاب‌‌نیوز :

عبدالله مؤمنی بعد از ظهر امروز در جریان بازدید از نمایشگاه اردبیل اکسپو ۲۰۲۵ در اردبیل، اظهار کرد: در استان اردبیل ۷۵ واحد تولیدی راکد در یک سال دولت چهاردهم احیا شده است.

وی به آمار بالای واحد‌های راکد در این استان اشاره کرد و افزود: ۲۵۰ واحد تولیدی راکد در این استان وجود دارد که یک آمار بالایی محسوب می‌شود که در این یک سال ۷۵ مورد از این واحد‌ها به چرخه تولید بازگشته‌اند.

وزیر کشور تصریح کرد: ۹۲۲ واحد تولیدی در این استان از ظرفیت نهایی تولید خود کاسته‌اند که در یک سال اخیر ۹۸ مورد از این واحد‌ها به ظرفیت کامل بازگشته و مابقی نیز در مرحله بازگشت به ظرفیت صد درصدی هستند.

مؤمن به معرفی ۸۵ فرصت سرمایه‌گذاری خارجی اشاره کرد و گفت: این فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی شناسایی شده تا در این نمایشگاه و همایش در معرض دید سرمایه‌گذاران خارجی قرار گیرد.

وی تاکید رئیس جمهور را بر دادن اختیارات بیشتر به استانداران یادآور شد و خاطرنشان کرد: استانداران ما امروز با اختیارات کامل در استان‌ها فعالیت می‌کنند و ما مجمع استانداران کشور را کابینه دوم دولت می‌دانیم.

وزیر کشور در ادامه اضافه کرد: با این شرایط به آینده تحول‌آفرین امیدوار هستیم چرا که اولویت اصلی دولت تمرکززدایی در بخش‌های مختلف است.

مؤمنی بیان کرد: با توسعه تعاملات و ایجاد فرصت‌های اشتغال امیدواریم شرایط بهتری توانمندی‌ها و توسعه پایدار فراهم آید.

وی در ادامه یادآور شد: ما باید بستر لازم را برای سرمایه‌گذاران مهیا کنیم تا تولیدکنندگان ما دغدغه‌ای جز تولید و ایجاد اشتغال نداشته باشند و از فضای فراهم شده نیز به بهترین شکل بهره بگیرند.

وزیر کشور اظهار کرد: نباید سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان ما در پیچ و خم اداری گرفتار آیند بلکه بهتر است فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای آنها به صورت صد درصد با ایجاد مشوق‌های مورد نظر فراهم آمده و در کمترین زمان صدور مجوز‌ها انجام شود.

مؤمنی از استانداران خواست تا یک روز از هفته را به نشست با فعالان اقتصادی و ملاقات با کارآفرینان اختصاص دهند تا موانع و مشکلات آنها از نزدیک برطرف شود.

وی اهتمام استانداران را به حل مشکلات و موانع تولید و بخش صادرات یادآور شد و تصریح کرد: در ارزیابی استانداران نیز این موضوعات ملاک اصلی خواهد بود تا زمینه برای رونق سرمایه‌گذاری و ارائه تسهیلات به کارآفرینان فراهم شده و موانع نیز یکی پس از دیگری برطرف شود.

وزیر کشور افزود: سیاست قطعی نظام و کشور همراهی و همسویی با کشور‌های همسایه و منطقه است تا از ظرفیت آنها برای افزایش سرمایه‌گذاری‌ها استفاده شده و به نوعی تجارت بین‌المللی نیز رونق پیدا کند.

مؤمنی گفت: همه مدیران باید همدلانه در این بستر تلاش کنند تا موانع برطرف و بخش خصوصی با رغبت و انگیزه بیشتر در این عرصه حاضر شده و با توانمندی بالا بتواند به رونق اقتصادی کشور و استان‌ها کمک کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین