کد خبر: ۱۰۳۴۸۱۵
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۹

دستگیری ۲ نفر در پاکدشت

 فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت از شناسایی و دستگیری ۲ نفر به اتهام حمله به مقر پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.
دستگیری ۲ نفر در پاکدشت
آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ شهرام ولی‌خانی، فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع اغتشاشات اخیر و حمله به مقر پلیس آگاهی پاکدشت، مأموران پلیس اطلاعات و امنیت این شهرستان با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و رصد دقیق تحرکات عوامل دخیل موفق به شناسایی دو نفر از لیدرهای اصلی این جریان شدند.

وی افزود: این افراد در جریان اغتشاشات، با پرتاب سنگ و ایجاد آتش‌سوزی، قصد ورود و تعرض به این پایگاه انتظامی را داشتند که پس از شناسایی، در عملیاتی سریع و هماهنگ دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی پاکدشت با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با عوامل ناامنی تصریح کرد: پلیس با اشراف اطلاعاتی کامل، اجازه نخواهد داد عده‌ای با اقدامات هنجارشکنانه، امنیت و آرامش شهروندان را خدشه‌دار کنند و با مخلان نظم و امنیت عمومی برابر قانون برخورد خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین