کد خبر: ۱۰۳۶۸۱۴
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱

آینده روشن مهدوی‌کیا را در وجود محمودی می‌بینم

کارشناس فوتبال می‌گوید که محمودی بازیکن جوان پرسپولیس قدر خود را بداند و آینده روشن مهدوی کیا را در وجودش می‌بینم.
آینده روشن مهدوی‌کیا را در وجود محمودی می‌بینم
آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا مهدوی کارشناس فوتبال درباره برد پرسپولیس برابر تیم چادر ملو اردکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: تیم پرسپولیس با جوانگرایی که می‌کند و اگر مصدومانش هم از بند مصدومیت رهایی پیدا کنند در آن صورت شرایطش خوب می‌شود. سرخپوشان با وجود اینکه ۵ بازیکن اصلی خود را نداشتند، اما مقابل چادر ملو خوب بازی کردند. محمودی بازیکن جوان هم با گلزنی اش نشان داد که می‌شود به جوانان اعتماد کرد. 

مهدوی درباره اینکه عملکرد امیر حسین محمودی بازیکن جوان پرسپولیس را در بازی با چادر ملو چطور ارزیابی می‌کند، گفت: اگر این بازیکن قدر خودش را بداند و شرایط خود را به خوبی مدیریت کند، آینده درخشان مهدوی کیا را در وجودش خواهیم دید. 

پرسپولیس در صورت اخراج نشدن بازیکن چادرملو کار سختی داشت 

کارشناس فوتبال درباره اینکه عملکرد تیم چادر ملو را چطور ارزیابی می‌کند، بیان کرد: من به سعید اخباری تبریک می‌گویم و فکر می‌کنم او یکی از مربیان موفق لیگ است که در سال‌های آینده بیشتر درباره‌اش خواهیم شنید. اخباری از لحاظ فنی عالی است و تیمش فوتبال خوبی بازی می‌کند. من فکر می‌کنم اگر تیم چادر ملو اخراج نمی‌داد در آن صورت پرسپولیس کار سختی پیش رو داشت. 

مهدوی درباره اینکه عملکرد بازیکنان خارجی جدید پرسپولیس مثل سرگیف و دنیل گرا را چطور ارزیابی می‌کند، بیان کرد: دنیل فوتبالیست کاملی است و او خودش را در پرسپولیس جا انداخته است. سرگیف هم در صورتی که توپش به تیر نمی‌خورد و وارد دروازه چادرملو می‌شد، اتفاقات بهتری برایش رقم می‌خورد. به نظرم پرسپولیس شاه مهره‌های خوبی را گرفته است. 

تراکتور و سپاهان باید بازی‌های پرگل تری داشته باشند 

او درباره اینکه پیروزی تراکتور برابر تیم سپاهان را چطور ارزیابی می‌کند، گفت: وقتی تیم‌های تراکتور و سپاهان با آن شرایط، ساختار، هزینه ها، بازیکنان، کادر فنی و مدیریت برابر یکدیگر قرار می‌گیرند، باید بازی قشنگ‌تر و پرگل تری را از این ۲ تیم ببینیم. اما دیدیم که هر ۲ تیم برای کسب امتیاز وارد زمین مسابقه شدند. به هر حال تراکتور از میزبانی خود استفاده کرد و این تیم برد مهمی را به دست آورد. 

تجربه اسکوچیچ نسبت به نویدکیا خیلی بیشتر است

مهدوی درباره اینکه به نظرش چرا سپاهان بازی‌های بزرگ را تا الان باخته است، اظهار کرد: فوتبال همین است و شما برای بازی‌های بزرگ باید اتفاقات بزرگی را رقم بزنید. تجربه مربیان بزرگ در تیم‌های بزرگ خیلی دخیل هستند که بتوانند بازی‌ها را در بیاورند. تجربه اسکوچیچ نسبت به نویدکیا خیلی بالاتر است و تیمش برنده بازی شد. البته چیزی از ارزش‌های سپاهان کم نمی‌کند. سپاهان خیلی عنصر قهرمانی قوی دارد، چون از قبل زیر ساخت‌ها را داشته است. به نظرم سپاهانی‌ها به نویدکیا یکی، ۲ سال فرصت بدهند، مطمئنا محرم تحول بزرگی در سپاهان ایجاد می‌کند، چون کارش را بلد است. 

باید به نویدکیا بیشتر بها بدهیم 

کارشناس فوتبال درباره اینکه محرم نویدکیا بیان کرده که در صورت عدم قهرمانی سپاهان از این تیم می‌رود، گفت: وقتی مربی بخواهد کار بزرگی انجام بده، باید برنامه ریزی بلند مدت داشته باشد. به نظرم در یک سال نمی‌شود کاری کرد. خدا را شکر نویدکیا در این مدت خوب کار کرده است و تیمش هم در چند هفته پیش در صدر جدول بود و اتفاقی برای این تیم افتاد و صدر را از دست داد. محرم مربی جوان و آینده داری هست که ما باید به این مربی بها بدهیم، چون به مربیان جوان نیاز داریم. 

او درباره باخت تیم استقلال برابر تیم پیکان در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: استقلال به خاطر مصدومان و بازیکنان خارجی اش که رفتند و دیر به تیم اضفه شدند خیلی مشکلات پیدا کرده است. امیدوارم هر چه زودتر ساپینتو از داشته‌های خود به خوبی استفاده کند تا استقلال را به روز‌های اوجش برگرداند. بازیکنان خارجی استقلال فقط به ایران آمدند تا حضور داشته باشند، اما حضور در تمرینات مهم است. به نظر می‌رسد بازیکنان خارجی استقلال در چند جلسه تمرینات غیبت داشتند و ماشاریپوف هم رباط صلیبی داد و می‌تواند فعلا بازی کند. به هر حال سرمربی قبل از شروع تمرینات نیم فصل دوم باید همه بازیکنان و کادر فنی خود را در اختیار داشته باشد تا بتواند برنامه ریزی کند. 

مهدوی درباره اینکه استقلال فقط اندونگ را در اختیار ندارد، بیان کرد: من شنیدم که یاسر آسانی دارد به السد قطر می‌رود. همه اینها معضلی برای سرمربی استقلال است. باید اتفاقات خوب برای یک مربی بیفتد که بتواند کار کند. در حال حاضر استقلال چیزی را از دست نداده و می‌تواند خیلی اتفاقات را رقم بزند، اما به شرطی که دست سرمربی و کادر فنی خالی نباشد. البته امیدوارم ساپینتو بتواند تیم استقلال را جمع کند. همچنین همین پرسپولیس ۵ بازیکن اصلی اش مصدوم بودند. مگر یک تیم چند مهاجم و وینگر دارد که پرسپولیس هیچ کدام از این بازیکنان را در اختیار نداشت. 

کارشناس فوتبال درباره اینکه شانس قهرمانی کدامیک از تیم‌ها را بیشتر می‌داند، گفت: در حال حاضر تراکتور خیلی با قدرت دارد بازی می‌کند. به نظرم تراکتور پیشینه قهرمانی هم دارد و هم فوتبال روانتری را نسبت به بقیه تیم‌ها ارائه می‌دهد. تیم سپاهان عالی بازی می‌کند و تیم‌های پرسپولیس و استقلال بد بازی نمی‌کنند. البته هنوز شانس قهرمانی مشخص نیست، چون خیلی از تیم‌ها در برخی از بازی‌ها امتیازات را از دست می‌دهند. 

مهدوی درباره اینکه برد‌های اقتصادی در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال را چطور ارزیابی می‌کند، بیان کرد: اولین چیزی که بازیکنان و کادر فنی یک تیم دوست دارد، حضور تماشاگران در ورزشگاه است. ما نه تماشاچی و نه زمین مناسب داریم. در حال حاضر الان اتفاقی برای فوتبال ما نخواهد افتاد و هفته به هفته هم تیم‌ها حضور پیدا می‌کنند و این موضوع به جام جهانی لطمه می‌زند. امیدوارم هر چه سریعتر مدیریت این قضیه صورت بگیرد و استادیوم‌ها را پر از تماشاگر ببینیم. بازیکنان و کادر فنی لذت برد را همراه با تماشاگران خود دوست دارند وگرنه فوتبال هیچ شوق و هیجانی ندارد. نبود تماشاگر در ورزشگاه‌ها جای تاسف دارد. همه تیم‌ها به خصوص تیم‌های بالای جدول تماشاگر زیادی دارند و در خیبر خرم آباد هم آن قدر تماشاگر هست که آدم وحشت می‌کند به استادیوم خرم آباد برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین