کد خبر: ۱۰۳۸۳۵۳
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

آخرین خبر از مصدومیت بازیکن پرسپولیسیِ ملوان

مجتبی فخریان، بازیکن قرضی پرسپولیس که در بازی ملوان و خیبر خرم‌آباد دچار مصدومیت شده بود؛ اعلام کرد از هفته دیگر به تمرینات بازمی‌گردد.
آخرین خبر از مصدومیت بازیکن پرسپولیسیِ ملوان
آفتاب‌‌نیوز :

مجتبی فخریان مهاجم جوانی که به‌صورت قرضی از پرسپولیس راهی ملوان بندرانزلی شده، طی روز‌های اخیر به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه مچ پا از تمرینات تیمش دور مانده است.

این بازیکن که شروع امیدوارکننده‌ای در انزلی داشت و با گلزنی کار خود را آغاز کرد، در تمرینات پیش از دیدار با خیبر خرم‌آباد دچار مصدومیت شد و همین موضوع شایعاتی درباره شدت آسیب او به وجود آورد.

با این حال فخریان اعلام کرده دوری‌اش طولانی نخواهد بود و طبق برنامه، کمتر از یک هفته دیگر به تمرینات بازمی‌گردد. پیش‌تر شایعه آسیب رباط صلیبی مطرح شده بود که اکنون تکذیب شده؛ خبری امیدوارکننده برای ملوان و حتی پرسپولیسی‌ها. با وجود نزدیک بودن زمان بازگشت، هنوز مشخص نیست او به دیدار حساس برابر تراکتور خواهد رسید یا خیر.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین