کد خبر: ۱۰۳۸۷۱۳
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶

خداحافظی استقلال از آسیا یعنی گودبای مستر ساپینتو؟

استقلال با شکست مقابل الحسین از آسیا حذف شد.
خداحافظی استقلال از آسیا یعنی گودبای مستر ساپینتو؟
آفتاب‌‌نیوز :

سوال روز استقلالی‌ها و البته فوتبال‌دوستان بعد از شکست آبی‌ها در آسیا و کنار رفتن از لیگ قهرمانان در مرحله یک‌هشتم -یعنی همان مرحله‌ای که استقلال فصل قبل به عنوان تنها نماینده ایران از لیگ نخبگان کنار رفت- در مورد سرنوشت آینده نیمکت آبی‌ها و شخص ساپینتو است.

دلایل فنی این شکست در جای خود نوشته شده و کارشناسان به آن می‌پردازند. اما این‌جا صحبت سر مرد پرتغالی و آینده شغلی اوست. الان در فضای مجازی به او حمله می‌کنند و همه می‌دانند در فوتبال، نتیجه حرف اول و آخر را می‌زند. همه از اهمیت حضور در آسیا برای استقلال خبر دارند، همین‌طور از اختلافات مرد پرتغالی با مدیریت که در این مورد، او تنها هم نبود.

یک مربی تا زمانی که نتیجه بگیرد، اهرم قدرت در اختیار اوست اما وقتی نتیجه نگیرد، پاسپورت و کارنامه و سوابق او مثل محبوبیتش نزد سکوها هیچ کمکی به وی نخواهد کرد. در هفته‌های اخیر همه شاهد اختلاف تاجرنیا -بخوانید مدیریت استقلال- با شخص ساپینتو بودند که از جایی رسانه‌ای هم شد.

حالا فرصت در اختیار مدیران است تا برای مرد پرتغالی تصمیم بگیرند. درست مثل همان کاری که مدیران پرسپولیس با اوسمار کردند و البته شخص زنوزی در مورد اسکوچیچ؛ جالب این‌که مربی برزیلی پرسپولیس در سمت خود ابقا شد و مربی کروات تراکتور از این تیم رفت. حال باید دید سرنوشت مرد پرتغالی به کدام یک شباهت خواهد داشت!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین