کد خبر: ۱۰۴۰۰۰۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

پزشکیان: ما آدم می کشیم؟ ما قتل عام کردیم؟ ما که اسامی کشته‌شدگان را به همراه کد ملی منتشر کردیم!

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه خشونت علیه نیرو‌های نظامی و تخریب اموال عمومی قابل قبول نیست و نمی‌توان آن را صرفاً اعتراض دانست، گفت: غرب با برخورد دوگانه در قبال اغتشاشات داخلی ایران و تروریسم در کشور‌های خود، استاندارد‌های ناعادلانه‌ای اتخاذ کرده است و ما این استاندارد‌ها را قبول نداریم.
آفتاب‌‌نیوز :

 مسعود پزشکیان دقایق پیش در جلسه شورای اداری مازندران که در ادامه سفر دو روزه‌اش به مازندران برگزار شد، اظهار کرد: مسائلی که در این جلسه مطرح شده در استان مازندران قابل حل است و بنا داریم با افزایش اختیارات استاندار زمینه رفع مشکلات استان را در همین استان حل کنیم. مازندران ظرفیت‌های مناسبی در حوزه نمایندگی، کارآفرینی، سیاسی داشته وحدت و انسجام خاصی در استان وجود دارد و این موضوع قابل توجه است.

رئیس جمهور با اعلام اینکه جلب رضایت مردم را باید در سطح کشور پیگیری کنیم، افزود: رضایت مردم دلیل بر خدمتی است که سیستم اداری می‌دهد و عدم رضایت مردم نیز نشان ضعف خدمات ما است. اگر ادرات درست عمل کنند مردم راضی می‌شوند، باید بگردیم و خودمان را اصلاح کنیم و اگر مشکلات را با مردم در میان بگذاریم آنها همراهی می‌کنند در همه استان‌ها نشان داده شده است که بسیاری از موانع با کمک مردم رفع می‌شود.

پزشکیان خاطرنشان کرد: همراهی مردم زمینه‌ساز سرمایه اجتماعی را به همراه داشته است و اگر در بقیه قسمت‌ها مشارکت مردم را جلب کنیم موفقیت‌های مناسبی به دست می‌آوریم. برای توسعه از ظرفیت مشاوران داخلی و یا حتی خارجی هم استفاده کنیم و از این موضوع متضرر نمی‌شویم در سرمایه‌گذاری‌ها بهترین‌ها و مناسب‌ترین‌ها را انتخاب کنیم.

رئیس جمهور یادآور شد: اگر با مردم براساس عدالت رفتار می‌کردیم آیا از ما ناراضی می‌شدند و مسئولان و مدیران مسئول هستند که در این زمینه برای رضایت مندی مردم تلاش کنند.
وی یادآور شد: اگر به حق خودم قانع باشم اختلافی پیش نمی‌آید، اگر نگاه عادلانه در کشور محقق شود مشکلی در کشور پیش نمی‌آید.

پزشکیان ادامه داد: از زمان حضورم تلاش کردم که ارتباط خودمان را با کشور‌های همسایه تقویت کنیم و همین موضوع کمک کار ما بوده است با کشور‌های همجوار اشتراکات زیادی داریم و ما روی این اشتراکات کار کردیم و از ظرفیت همدیگر برای توسعه استفاده می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اسرائیل با ایجاد تفرقه بین کشور‌های اسلامی به دنبال منافع خودشان است، ما را به اتهام کشته شدن ۳۲ هزار نفر متهم کردند در صورتی که اسامی افراد کشته‌شدگان را اعلام کردیم و بخش اعظمی از این افراد را شهید اعلام کردیم، آیا کسی که اعتراض دارد مسجد و مدرسه را تخریب می‌کند، آنها دنبال براندازی بودند، اعتراضات را می‌پذیریم از این اتفاقاتی که برای مردم ایجاد شده ناراحت هستیم و مقام معظم رهبری هم اعلام کردند که ما نسبت به این موضوع ناراحت هستیم، کسی که نیروی انتظامی و نظامی را می‌کشد آیا معترض است؟ کشور‌های غربی در مواجه نیرو‌های نظامی با اعتراضات و اغتشاشات برای کشور ما و خودشان استاندارد‌های دوگانه دارند، برای ما مبارزه با اغتشاشاگران و افرادی که اموال عمومی را تخریب می‌کنند قتل حساب می‌شود، اما برای خودشان مبارزه با تروریسیم تعریف می‌شود.

رئیس جمهور با اعلام اینکه رهبری اعلام کرده ما سلاح هسته‌ای نداریم، گفت: کسی که این موضوع را اعلام کرده رهبر دینی جامعه است و وقتی که اعلام می‌کنند که ما نباید داشته باشیم من سیاست‌مدار هم حق ندارم به این سمت بروم، ممکن است برخی از سیاست‌مدار‌ها صادق نباشند کسی که اعلام کرد که دنبال سلاح هسته‌ای نیستم رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران است. با هم باشیم کسی نمی‌تواند ما را زمینگر کنند، برای خودمان کیسه‌ای ندوختیم، با همه وجود برای خدمتگزاری آمدم و نظر دیگری ندارم، باور و اعتقاد دارم که باید به این مردم خدمت کنیم، مشکل این است که یک عده فکر می‌کنند که قرآن کتاب نصیحت است در صورتی که قرآن کتاب عمل است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
0
29
اون وزیر تو‌نبود که میگفت با تحریم باید زندگی کرد...... و دروغگویید... جوانان بیگناه ...تو‌هر شهر و‌محله ...
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
1
31
...همونایی که اسمشونو‌‌منتشر کردی رو‌کی کشته ؟ اصلا همون ۳۰۰۰ نفر رو کی کشت ؟ تروریستها؟؟؟؟!!!!!😡😡😡😡
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۷
1
33
حتماً موجودات فضایی بودند که مردم ایران را در خیابان‌ها ... به ...گلوله بستند...
نظر شما