دستگیری عوامل تیراندازی به خودروی نماینده تاکستان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین از دستگیری عوامل تیراندازی به خودروی نماینده تاکستان در مجلس خبر داد.
آفتابنیوز :
علیاصغر عسگری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین اظهار کرد: در پی وقوع تیراندازی با سلاح شکاری به خودرو نماینده مردم تاکستان، عوامل این حادثه که اقدام به تیراندازی کرده بودند، شناسایی شدند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین با بیان آنکه ۲ نفر در این رابطه دستگیر شدند، ادامه داد: با هماهنگی ضابطین قضایی، این افراد در کمترین زمان ممکن دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.
عسگری تاکید کرد: بر اساس بررسیهای انجامشده، این حادثه ماهیت تروریستی نداشته، تحقیقات برای بررسی ابعاد مختلف این حادثه ادامه دارد.
گفتنی است، شب گذشته خودروی شخصی عباس بیگدلی نماینده شهرستان تاکستان، مورد اصابت گلوله ساچمهای قرار گرفت؛ در این حادثه به عباس بیگدلی آسیبی نرسید و وی در سلامت کامل است.
منبع: خبرگزاری فارس
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه