کد خبر: ۱۰۴۰۶۷۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷

بیانیه مشترک آمریکا و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران

آمریکا و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه‌ای مشترک، با چشم پوشی از حق قانونی جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ به منبع تجاوزات به خاک کشور، حملات اخیر ایران را محکوم کردند.
بیانیه مشترک آمریکا و کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
آفتاب‌‌نیوز :

آمریکا، عربستان سعودی، بحرین، اردن، کویت، قطر و امارات در بیانیه‌ای مشترک حملات ایران را «بی‌پروا» توصیف کرده و محکوم کردند.

به نقل از شبکه العربیه، در این بیانیه همسو با سیاست فریبکارانه واشنگتن ادعا شده است که اقدامات ایران جان غیرنظامیان را به خطر انداخته و نمایانگر «تشدید خطرناک تنش» است که حاکمیت چندین کشور را نقض می‌کند. 

در ادامه این بیانیه همچنین با سرپوش گذاشتن و بر تجاوزات صهیونیستی آمریکایی به خاک ایران هشدار داده شده است: رفتار‌های ایران می‌تواند ثبات منطقه‌ای را تهدید کند و ما بر لزوم خویشتنداری و حل و فصل مسالمت‌آمیز تنش‌ها تأکید داریم.

این بیانیه ضد ایرانی درحالی صادر شده است که حملات ایران به مواضع آمریکا در کشور‌های منطقه در چارچوب پاسخ مشروع به تجاوزات به کشورمان صورت می‌گیرد.

در همین راستا، علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی خطاب به کشور‌های منطقه در توییتی نوشت: ما قصد تعرض به شما را نداریم. اما وقتی که از پایگاه‌های کشور شما علیه ما استفاده می‌شود و آمریکا با همین نیروهایش در منطقه عملیات می‌کند، ما آنها را مورد هدف قرار می‌دهیم. این پایگاه‌ها خاک این کشور‌ها نیست، خاک آمریکا است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
0
10
یه کشور دیگه به شما حمله می‌کنه،‌ اما چون زورت بهش نمیرسه کشورهای عربی رو به جاش میزنید و بعد از زدن هتل و فرودگاه مسافربری ادعا میکنی مواضع «دشمن» رو زدی بعد هم اسمش رو میزاری پاسخ مشروع!!! ...
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین