کد خبر: ۱۰۴۲۹۲۴
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳

حمله هوایی پاکستان به طالبان/ تلفات از ۴۰۰ نفر گذشت

در حمله هوایی منتسب به پاکستان به یک مرکز درمانی در کابل، بیش از ۴۰۰ نفر کشته و صد‌ها نفر زخمی شدند.
حمله هوایی پاکستان به طالبان/ تلفات از ۴۰۰ نفر گذشت
آفتاب‌‌نیوز :

مقامات حکومت طالبان اعلام کردند که در پی حمله هوایی به یک مرکز درمان اعتیاد در شهر کابل، صد‌ها نفر کشته و زخمی شده‌اند. به گفته مقامات محلی، این حمله شامگاه گذشته رخ داده و ساختمان این مرکز درمانی تخریب شده است.

بر اساس گزارش‌ها، این مرکز درمانی در زمان وقوع حمله میزبان شمار زیادی از بیماران تحت درمان بوده و شدت انفجار باعث آتش‌سوزی و تخریب بخش‌های مختلف آن شده است. تیم‌های امدادی و نیرو‌های نجات پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدند و عملیات جست‌و‌جو برای بیرون آوردن قربانیان از زیر آوار تا ساعت‌ها ادامه داشت.

مقامات افغانستان به رسانه‌های این کشور گفته‌اند که شمار قربانیان این حمله از ۴۰۰ نفر فراتر رفته و بیش از ۲۵۰ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند. به گفته آنها احتمال افزایش تلفات نیز وجود دارد، زیرا برخی از زخمی‌ها در وضعیت وخیم قرار دارند.

در مقابل، مقامات پاکستانی درباره جزئیات این حمله اظهار نظر مستقیم نکرده‌اند، اما پیش‌تر اعلام کرده بودند که عملیات نظامی این کشور تنها اهداف مرتبط با گروه‌های مسلح را هدف قرار می‌دهد.

این رویداد واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته و برخی نهاد‌های بین‌المللی خواستار بررسی و تحقیق درباره این حادثه و حفاظت از غیرنظامیان در درگیری‌های منطقه‌ای شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین