کد خبر: ۱۰۴۴۳۰۳
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۵

وزیر جنگ اسرائیل: تمامی خانه‌ها در روستا‌های نزدیک به مرز‌های لبنان را تخریب خواهیم کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه تهدید کرد که روستا‌های واقع در مرز‌های جنوبی لبنان با اراضی اشغالی را به طور کامل تخریب می‌کند.
وزیر جنگ اسرائیل: تمامی خانه‌ها در روستا‌های نزدیک به مرز‌های لبنان را تخریب خواهیم کرد
آفتاب‌‌نیوز :

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ اسرائیل امروز در پایان جلسه امنیتی ادعا کرد که ارتش این رژیم تمامی خانه‌های موجود در روستا‌های نزدیک به مرز‌های لبنان را تخریب خواهد کرد و در پایان عملیات نظامی جاری در آنجا، نیرو‌های ارتش در داخل منطقه جنوب لبنان یک منطقه حائل تا رودخانه لیطانی ایجاد خواهند کرد.

کاتس در ادامه مدعی شد که ۶۰۰ هزار سکنه این روستا‌ها تا زمانی که سلامت ساکنان شمال فلسطین اشغالی تضمین نشود، هرگز نمی‌توانند به خانه‌های خود بازگردند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که با ایجاد بازدارندگی در برابر سوریه و غزه، با استقرار ارتش در نقاط مورد نظر، شرایط را در لبنان تغییر خواهد داد.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز تهدید کرد که به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان در منطقه ضاحیه جنوبی و سایر مناطق تا رودخانه لیتانی ادامه می‌دهد.

منطقه‌ای که ارتش اشغالگر صهیونیستی به آن اشاره کرده، همان نقطه‌ای است که طبق اعلام رسانه‌های عبری دوشنبه بر اثر شلیک موشک‌هایی از آنجا به شهرک‌های اشغالی «زرعیت» و «شتولا» چهار سرباز این ارتش در آنجا کشته و سه تن دیگر از آنها زخمی شدند و ماموریت نیرو‌های اسرائیلی مستقر در آن، کنترل محور ارتفاعات برای جلوگیری از استمرار حملات به سمت شهرک‌های اشغالی بود.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری «الجزیره»، امروز حزب‌الله چندین موشک به منطقه اصبع الجلیل شلیک کرد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین