کد خبر: ۱۰۴۴۷۰۲
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۲

حمله به دو نقطه پدافندی در شهرستان گرمی و جعفرآباد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل گفت: بامداد یکشنبه ۱۶ فروردین دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران دو نقطه پدافندی در شهرستان گرمی و جعفرآباد را مورد اصابت پرتابه قرار داده‌اند که ۳ تن از هموطنان به درجه شهادت نائل آمده و سه تن دیگر نیز مجروح شدند.
حمله به دو نقطه پدافندی در شهرستان گرمی و جعفرآباد
آفتاب‌‌نیوز :

ابراهیم امامی شامگاه ۱۶ فروردین با اعلام این خبر اظهار کرد: در این تهاجم پایگاه بسیج در زهرا بخش موران گرمی نیز مورد حمله قرار گرفته است.
 
وی افزود: مراتب درحال بررسی نهایی بوده و اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود و از مردم عزیز تقاضا داریم خونسردی خود را حفظ کرده و اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند.
 
پیرو آخرین گزارشات دریافتی تاکنون ۴ نفر از رزمندگان سپاه به نام‌های پاسدار شهید عباس اشرفی، پاسدار شهید علی ملکی، سرباز وظیفه سید مهدی فاتحی و پاسدار شهید هادی بابایی به فیض شهادت نائل شدند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین