کد خبر: ۱۰۴۵۸۴۸
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۹

توافق آلمان و اوکراین در زمینه همکاری دفاعی

شبکه خبری دویچه وله همزمان با دیدار ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با فردریش مرتس صدراعظم آلمان، گزارش داد که برلین و کی‌یف، مجموعه‌ای از توافقات همکاری را در زمینه مسائل دفاعی و بازسازی امضا کرده‌اند. برلین همچنین بار دیگر بر حمایت خود از کی یف در جنگ با روسیه تاکید کرد.
توافق آلمان و اوکراین در زمینه همکاری دفاعی
آفتاب‌‌نیوز :

دویچه وله افزود: این توافقات به دنبال مذاکرات فردریش مرتس صدر اعظم آلمان و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین و اعضای کابینه دو طرف در صبح سه شنبه در برلین حاصل شد.

مرتس گفت: دو کشور در زمینه همکاری در طراحی و تولید پهپاد و «فناوری داده‌های میدان نبرد دیجیتال» توافق کردند و همکاری نزدیک با اوکراین به نفع امنیت آلمان است.

صدر اعظم آلمان با بیان اینکه «روسیه هیچ شانسی در پیروزی در این جنگ ندارد»، گفت: ما از مقاومت ارتش اوکراین حمایت می‌کنیم.

این دیدار در حالی برگزار شد که مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین که به ابتکار آمریکا آغاز شده بود، متوقف شده و کی یف از ایده واگذاری قلمرو به روسیه خودداری می‌کند.

آلمان همچنین مشتاق است تا در مواجهه با تهدید مسکو، از تخصص اوکراین در جنگ افزار‌های مدرن بهره ببرد، به طوری که زلنسکی در ماه فوریه (بهمن و اسفندماه) از کارخانه‌ای در حومه مونیخ که پهپاد‌هایی بر اساس طرح‌های اوکراینی تولید می‌کند، بازدید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین