کد خبر: ۱۰۴۶۶۴۰
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۷

وزارت جنگ آمریکا: نفتکش تحریم‌شده «ام‌تی تیفانی» مرتبط با ایران را توقیف کردیم

وزارت جنگ آمریکا ادعا کرد نیرو‌های این کشور بر روی نفتکش «ام‌تی تیفانی» که در فهرست تحریم‌ها قرار دارد، عملیات توقیف و سوار شدن بر آن را انجام داده‌اند.
وزارت جنگ آمریکا: نفتکش تحریم‌شده «ام‌تی تیفانی» مرتبط با ایران را توقیف کردیم
آفتاب‌‌نیوز :

وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «در بیانیه این وزارتخانه آمده است که این اقدام در محدوده مسئولیت فرماندهی آمریکا در منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام انجام شده است».

پنتاگون ادعا کرده است که ایالات متحده به اجرای قوانین تحریمی و مقابله با شبکه‌هایی که آنها را «غیرقانونی» توصیف می‌کند ادامه خواهد داد و هدف این اقدامات، مختل کردن شبکه‌های مرتبط با انتقال منابع و حمایت مادی از ایران عنوان شده است.

در این بیانیه همچنین ادعا شده است که آب‌های بین‌المللی «پناهگاه امن» برای کشتی‌های تحت تحریم نیست و واشنگتن به جلوگیری از تردد و فعالیت این شناور‌ها ادامه می‌دهد.

وزارت جنگ آمریکا همچنین اعلام کرده است که به اقدامات خود برای محدود کردن آزادی حرکت کشتی‌هایی که آنها را مرتبط با دور زدن تحریم‌ها می‌داند در آب‌های بین‌المللی ادامه خواهد داد.

منبع: شفقنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین