کد خبر: ۱۰۰۱۸۷۲
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰

بازرس ویژه رییس جمهور: جنگ ۱۲ روزه نشان داد «وفاق ملی» یک شعار راهبردی است

بازرس ویژه رییس‌ جمهور در دیدار با احزاب سیاسی استان قزوین با تاکید بر نقش همدلی و وحدت در عبور از بحران‌های داخلی و بین‌المللی، گفت: جنگ ۱۲ روزه نشان داد که گفتمان «وفاق ملی» یک شعار راهبردی برای تامین امنیت و حفظ انسجام ملی است.
بازرس ویژه رییس جمهور: جنگ ۱۲ روزه نشان داد «وفاق ملی» یک شعار راهبردی است
آفتاب‌‌نیوز :

مصطفی مولوی روز سه‌شنبه در دیدار با جمعی از نمایندگان احزاب سیاسی استان قزوین، بر ضرورت حفظ همبستگی درونی کشور در شرایط حساس کنونی تاکید کرد و افزود: نخستین سفر ما پس از جنگ ۱۲ روزه، به استان قزوین اختصاص یافت؛ برخی می‌پرسند چرا دولت، شعار "وفاق ملی" را انتخاب کرده؟ اما تجربه همین جنگ نشان داد که وفاق، فقط یک شعار نیست؛ بلکه راهبردی موثر است که از دل بحران‌ها ما را عبور می‌دهد.

وی با اشاره به ناتوانی رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خود از جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: اسراییل با هدف تجزیه قومیتی ایران و ایجاد جنگ نیابتی وارد میدان شد، نه تغییر رژیم، چون آنها جایگزینی برای جمهوری اسلامی نداشتند و مهاجرت متعدد ایرانیان می‌توانست برای کشور‌های اروپایی مشکل ساز شود.

مولوی ادامه داد: بنده طی نامه‌ای در روز سوم جنگ به رییس جمهور نوشتم و هشدار دادم این نبرد تنها بعد نظامی ندارد، بلکه پیوست زمینی هم خواهد داشت؛ حتی احتمال حمله به زندان‌ها را پیش‌بینی کردیم، همان‌طور که منافقین در حمله به زندان، بیانیه دادند و خواستار آزادی آنها شدند، اما اقتدار نیرو‌های مسلح کشور، همه این نقشه‌ها را نقش بر آب کرد.

بازرس ویژه رییس جمهور ضمن هشدار نسبت به ادبیات تفرقه برانگیز، تاکید کرد: نباید خودی و غیرخودی کنیم؛ برخی اشتباهات از جانب خود ماست، با طعنه و تخریب نمی‌توان اعتماد عمومی را تقویت کرد، امروز بیش از همیشه به تقویت گفتمان وفاق در گفتار و عمل نیاز داریم.

این مسوول با انتقاد از برخورد‌های رسانه‌ای برخی تریبون‌داران، اظهار کرد: کسانی که تریبون دارند، نباید نمک به زخم مردم بپاشند. مردم این روز‌ها به همدلی، صداقت و پیگیری نیاز دارند، نه انتقام‌گیری سیاسی، انتقاد با انتقام فرق دارد. شکست‌های انتخاباتی را نباید سر مردم خالی کرد.

مولوی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت نظارت عمومی بر دولت اشاره کرد و یادآور شد: اصل ۸ قانون اساسی به درستی بر نظارت متقابل دولت و مردم تاکید دارد، اما تا امروز بیشتر دولت ناظر مردم بوده تا مردم ناظر دولت. باید این نسبت را اصلاح کنیم و مردم را به مشارکت واقعی در تصمیم‌سازی‌ها دعوت کنیم.

وی با اشاره به سکوت کشور‌های مدعی حقوق بشر در برابر جنگ علیه ایران، اضافه کرد: در جنگ اخیر، هیچ کشوری کنار ما نایستاد، حتی یک اعلام محکومیت ساده هم صادر نشد. فقط پاکستان به صراحت گفت کنار ایران می‌ایستد. این واقعیت‌ها اهمیت تقویت هویت ملی و فرهنگی کشور را دوچندان می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین