آفتابنیوز :
آفتاب: عزتالله ضرغامی در پنجمین كنگره جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان اینكه عقل كار تشكیلاتی را تعیین میكند به خصوص كه در نظام ولایی وحدت حول محور ولایت فقیه است، اظهار داشت: منسجم شدن در كنار ولایت و كار تشكیلاتی و نترسیدن از تیرها در این مسیر كار بزرگی است.
وی افزود: یکبار در سال 76 كه به خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودم از برخی حملات ناراحت بودم كه ایشان یک آیه از سوره نسا خواندند كه میفرماید اگر مشتی خوردیم به دلیل آن است كه یک مشت زدهاید ولی شما این كار را برای خدا انجام دادهاید اما آنها این گونه نبودهاند.
وی با تاكید بر اینكه در راه حق و هدف اصلی در مقاطع مختلف باید از تاكتیکهای مختلف استفاده كرد تصریح كرد: برای شما برازنده است كه برای تشكیلات حزبی در هر شرایطی گرفتن قدرت در هر شرایطی اصل قرار نگیرد و ایثارگری در میدان جنگ فیزیكی یک معنی دارد در میدان جنگ سیاسی و تبلیغاتی هم مفهوم دیگری دارد.
ضرغامی با اشاره به اینكه مردم و احزاب به سمت یک قله در حال حركت هستند، ادامه داد: كسی نباید تصور كند اگر به قله زود رسید و بقیه جا ماندند راه ثواب را رفته است البته كسی هم در مسیر جا بماند برای خود توجیه درست میكند اما مشی امروز رهبر معظم انقلاب اینگونه است كه با توجه به واقعیات نیروهای خودی باید طی مسیر به گونهای باشد كه همه احساس همدلی و همكاری كند و وظیفه تشكلهای مانند ایثارگران این است كه نگذارند كسی از قله جداشود.
رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: خوشبختانه چون در ذات اصولگرایان معاملهگری وجود ندارد آنها میتوانند این جمع عظیم را پشت سر ولایت حفظ كنند بنابراین ایثارگران یک تشكل دانشگاهی و آرمانخواه نیست و حول محور وحدت استراتژیک نیروهای انقلاب باید تاكتیکها اتخاذ كند تا جمع را بتوانند حفظ كنند.
ضرغامی در ادامه با اشاره به انتخابات سال گذشته گفت: همه 13 میلیون كه به یک نفر اختصاص یافت مسیر بعد از انتخابات را تعیین نمیكند و لذا توصیه مقام معظم رهبری به صداوسیما این بود كه باید به گونهای اطلاع رسانی صورت گرفته شود كه این 13 میلیون موافق مسیر مذكور نیستند بلكه تقلب واقعی در شعارهایی بود كه داده شد و سپس افراد متدین و انقلابی را جلب كرد.
ضرغامی همچنین خبر داد برای سالگرد انتخابات مستندی تهیه شده است كه قضیه ناآرامیها از قبل تا پس از انتخابات برای بینندگان تشریح میكند.
وی با بیان اینكه شرایط امروز به لحاظ تاثیرگذاری اجتماعی و اطلاعرسانی متفاوت است ادامه داد: اكنون آرایش نیروهای سیاسی مانند سال 60 است كه در آن زمان جریانات فتنه پیدا شدند و سپس حذف شدند، ملی -مذهبیها حكومت را در دست داشتند و منافقین در مدارس دانشگاه حضور داشتند اما سرانجام بخاطر خیانتشان حذف شدند البته آرایش جدید سیاسی پیدا شد كه امام آن را مهندسی تعریف كرده است و مجمع روحانیون مبارز در زیر چتر ایشان تاسیس شد كه این مساله بدان معنا بود كه گروهها درعین اختلافات زیر چتر ولایت وجود دارد البته كاری به فعالیتهای بعدی این گروهها نداریم.
رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: فتنه و جریان سبز فرصت جدیدی برای آرایش جدید، همپوشانی و همافزایی جدید در حوزههای سیاسی و اجتماعی است تا بتوانیم از همه ظرفیتهای نظام استفاده كنیم و در مسیری كه رهبری تبیین میكند حركت كنیم البته تفاوت زمان حاضر با سال 60 از نظر امكانات تبلیغاتی زیاد است آن هنگام تبلیغات نبود و جریانات زود حذف شدند اما اكنون جریانات فتنه فقط به حاشیه رفتند مثلاً یك خواننده قدیمی كه به خاطر توجه و عنایت نظام تصویر و صدایش پخش میشود و اذان نوستالژیك داشته دشمن از او شخصیتسازی میكند در حالی كه كسانی بودند صدای خوبی داشتند و حذف شدند كه این فرد مذكور خوشبختانه گفت كه ما از اول هم انقلابی نبودیم در حالی كه بعضیها میگفتند اینها فقط با رهبری مشكل دارند.
ضرغامی گفت: میگوینداز اینكه آهنگ ما با تصویر امام پخش میشود ناراحت هستیم لذا این مسأله برای كسانی كه فكر میكردند مدیریت فعلی نمیتواند این افراد را اداره كند پیام خوبی بود.
وی تصریح كرد: جشنواره كن تمام بضاعت خود را برای مخالفت نظام میگذارد و به خانمی جایزه میدهند كه از فردی كه خانه خود را لوكیشن شكنجه كرده است دفاع میكند و برای آن كارگردان صندلی خالی هم میگذارند. گله ما از آقایان این است كه ای كاش این فرد را 10 روز زودتر یا دیرتر آزاد میكردند تا مبادا تصور شود كه وی تحت تاثیر جشنواره كن آزاد شده است كه این ناهماهنگیها بیتوجهی به فضای تبلیغات و جنگ نرم است.
رئیس صداوسیما در ادامه سخنان خود درباره شبكههای ماهوارهای گفت: ماهواره ”ترکست“ تا 5 سال پیش فقط 5 الی 6 كانال داشت اما الان حدود 200 كانال دارد و مدتهاست بحث میكنیم كه شبكه سحر روی این ماهواره برود اما میگویند ظرفیت پر شده است همچنین در فرستندههای ”هاتبرد“، ”نایل ست“، ”عرب ست“ و ”تل استار“ هم كانالهای زیادی وجود داردكه علاوه بر حوزههای سیاسی در حوزههای سرگرمی و سریال كار میكنند.
وی ادامه داد: خوشبختانه این روزها درباره «فارسی وان» اطلاعرسانی میشود این شبكه تعدادی از سریالها را دوبله میكند البته شاید هم بعضی به این بهانه به عملكردمان نقد اصولی كنند اما شبكه مذكور آنقدر حوزه سرگرمی را گسترش میدهد كه در خانوادهها روابط نامشروع بین محارم به راحتی نمایش داده میشود كه حتی برخی روزنامهها كه زاویه دارند دادشان در آمده است نظرسنجیها هم نشان میدهد درصد بسیار بالایی هم بییندگان «فارسی وان» اذعان دارند كه بر فیلمهای این شبكه فسادآمیزاست حال كه چرا مردم این شبكه را تماشا میكنند مسأله دیگری است.
وی با بیان اینكه باید برای جمعیتی كه همراه نظام است فكری شود تصریح كرد: خیلی از این بیحجابیها جنگ نرم علیه نظام نیست. بلكه فقط عدهای كمی از مانكنها را وزارت اطلاعات دستگیر میكند كه پیاده نظام جنگ نرم هستند اما بقیه را پیاده نظام جنگ نرم نمیدانیم لذا برخورد پخته باید صورت بگیرد كه بخشی از مسوولیت آن به صداوسیما بر میگردد بنابراین اگر این واقعیات را نمیبینیم دچار خطا شدهایم و در نتیجه كسانی كه با ما هستند به آن سوی آبها میروند.
وی با تاكید بر اینكه نمیتوان برخوردهای سلبی چندانی كرد اظهارداشت: ما پارازیت میفرستیم آنها هم پارازیت میفرستند و سپس كانالهای ما روی ماهواره آنها قطع میشود مانند شبكه العالم كه از روی عربست و نایلست بر خلاف قرارداد حذف شده است. بنابراین باید توجه كنیم كه متناسب با توانمندیهای كار انجام شود همانطور كه درانتخابات آن همه جمعیت به پای صندوق رای آمدند كه نشان داد نظام موثر بوده است.
ضرغامی با تاكید بر اینكه راهپیمایی 9 دی برای همیشه در تاریخ ثبت شد ادامه داد: بعد از حادثه عصر عاشورا و آن 24 ساعت مانند عصر عاشورا بود كه بدنههای پاره پاره شهدا و كف و سوت دشمنها دیده میشد و دشمنان فهمیدند كه اتفاقات آن روز به نفع نظام است و همان كسانی كه ماهواره میدیدند به خیابان ریختند.
وی یادآور شد: من همان روز به مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفتم كه مردم آماده هستند تا انرژی خود را در خیابانها نشان دهند و لذا با عكس رهبری و بدون هیچ حاشیهای به خیابان آمدند و دیدید چه ضربهای به دشمنان زدهاند.
ضرغامی در پایان توصیه كرد: توجه به این واقعیات میتواند موثر باشد و ایثارگران مطالبات مردم را دستهبندی كنند.