آفتابنیوز : آفتاب: فاطمه حقیقتجو نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در نامهای به عزتالله ضرغامی رئیس سازمان صدا سیما به پخش مستندی علیه وی در صدا و سیما واکنش نشان داده است و ضمن تکذیب محتوای آن، به بیان توضیحاتی در این مورد پرداخته است.
خانم حقیقتجو در نامه خود خطاب به رئیس صدا و سیما آورده است: در این نامه میکوشم ضمن بیان واقعیتها، فیلم ساخته شده دستگاه زیر نظر شما را با متن واقعی سخنانم، مقایسه میکنم تا حقایق روشن شود.
خانم حقیقتجو در نامه خود به ضرغامی نوشت:
1. این فیلم با اعلام خبر اهدای یک جایزه به "فاطمه حقیقتجو" نماینده مجلس ششم توسط یک موسسه امریکایی وابسته به سنای امریکا شروع شده و هدف برنامه بیان چرایی اعطای چنین جوایزی عنوان شده است، حال آنکه تا کنون هیچ موسسه وابسته یا غیر وابستهای به کنگره امریکا جایزهای را به من اعطا نکرده است. تنهای جایزه غیر مالی که دریافت کردهام مربوط به 3 سال پیش است که در دانشگاه ایالتی کانتیکت به تدریس مشغول بودم. در ادریبهشت 1386 گروه خاورمیانه این دانشگاه به پاس فعالیتهایم، مدال گروه خاورمیانه این دانشگاه را به من اعطاء کرد. ضمن انکه دریافت جوایز بینالمللی توسط ایرانیان را امری فرخنده میدانم.
2. در ادامه این برنامه به اصطلاح مستند آمده است:" سالها پیش عدهای تحت عنوان اصلاحطلب و با شعار دفاع از مبانی نظام و قانون خود را به مردم شناساندن و هیچکس فکر نمیکرد که روزی نقاب از چهره اشان بیفتد و خود به قانونشکنی بزرگ مبدل شوند".
افتخار اصلاحطلبان در دوره آقای خاتمی اجرای قانونمندی بود. نمایندگان جناح اکثریت مجلس ششم هم درصدد اجرای قانون اساسی و پاسخگو کردن قدرت در کشور بودند. گرچه مقاومتهای غیرقانونی شورای نگهبان مانع از تصویب بسیاری از قوانین در کشور شد و بعد هم شورای نگهبان بر خلاف قانون اساسی کشور اقدام به رد صلاحیت 2500 نامزد انتخابات مجلس هفتم، منجمله 80 تن از نمایندگان مجلس ششم کرد تا مجلسی فرمایشی تشکیل شود.
افتخار بنده دفاع از قانون بوده است. افتخار بنده این بوده است.
در ادامه این نامه آمده است: در بخش دیگر این فیلم گفتهاید که بنده به دفاع از قاتلین فرزندان این ملت پرداختهام. سوابق و مشی سیاسی بنده بیانگر این است که من از مبارزات مسالمتآمیز دفاع نموده و اعلام انزاجار خود را از هر گروهی که متوسل به خشونت و مبارزه مسلحانه میشود را ابراز نمودهام. من گروه مسعود رجوی را در ریختن خون مردم ایران متهم دانسته و آنها باید پاسخگوی اعمال خشونت و خونریزی در مقابل مردم ایران باشند.
فاطمه حقیقتجو در نامه خود خطاب به رئیس سازمان صدا و سیما مینویسد: در این فیلم از من نقل کردهاید که "نظام دوام نخواهد آورد". ابدا درمتن مصاحبه من چنین جملهای وجود خارجی ندارد. در تعجبم که وقتی سخنان مرا که زنده هستم اینگونه وارونه تحویل مردم میدهید.
در این نامه آمده است: اینجانب تاکنون در هیچ دانشگاه خارجی اعم از امریکایی یا غیر امریکایی تحصیل نکردهام که بتوانم بورسیه تحصیلی دریافت کنم. من دکترای خود را در رشته مشاوره از دانشگاه تربیت معلم ایران دریافت کردهام. گرچه دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاههای اینجا افتخاری است که نصیب بعضی از دانشجویان مستعد ایرانی شده است.
در انتها لازم می دانم که مجددا تاکید کنم آنچه ایران عزیز را مملو از فرهنگ غنی و دیرپا نموده است؛ این تنوع قومی، مذهبی، و فکری است. اقشار گوناگون مردم ایران بهویژه زنان قهرمان آن آرزوی عدالت و برابری دارند و این برابری و عدالت جز به رسمیت شناختن تنوع و تکثر مردم امکانپذیر نیست.
"اینجانب تاکنون در هیچ دانشگاه خارجی اعم از امریکایی یا غیر امریکایی تحصیل نکردهام که بتوانم بورسیه تحصیلی دریافت "
اي دروغگوي ...
....
سعی کنید خبر را با دقت بیشتری بخوانید. زیرا در این جملاتی که شما بریدهاید و سپس با این نتیجه که تناقضی در این جملات هست- در صورتی که نیست- به وی توهین کردهاید.
شما بر دو کلمه "تدریس" و تحصیل" از جانب خانم حقیقتجو تاکید کردهاید، و هیچتفاوتی میان این دو کلمه قائل نشدهاید، در صورتیکه این دو فرق دارند.
تدریس یعنی اینکه فرد در مقام یاددهند است، اما تحصیل یعنی اینکه فرد در مقام یادگیرنده است.
و خانم حقیقتجو گفتهاند که من در دانشگاههای خارج از کشور تدریس کردهام نه تحصیل.