کد خبر: ۱۰۰۶۹۲
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۲۲
در جمع فرماندهان و سرداران لشگر 31 سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور: بی‌توجهی به قانون و برنامه خسارت‌بار است

فساد با سیاسی کاری ریشه‌کن نمی‌شود
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب:حجت ‌الاسلام پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور، گفت: بی‌توجهی به قانون و برنامه در کشور خسارت بار است. 

حجت ‌الاسلام پورمحمدی در جمع فرماندهان و سرداران لشگر 31 سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی  ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت امام خمینی (ره)، گفت: عصر امام خمینی (ره) و تحولی را که آن بزرگوار در سطح جهان ایجاد کرده هنوز به طور واقعی و کامل نشناختیم.

وی با بیان اینکه امام همواره در اداره امور کشور و ضعف‌هایی که مشاهده می‌کردند به مسئولان تذکر می‌دادند گفت: الان هم مقام معظم رهبری هر جا که ضعفی مشاهده می‌کنند تذکر می‌دهند. تأکیداتی که ایشان بر اجرای قانون، مبارزه با فساد، اجرای اصل 44، اصلاح نظام اداری، اصلاح الگوی مصرف، افزایش کارآمدی نظام و انجام تلاش و همت مضاعف دارند نمونه‌ای از تذکرات مقام معظم رهبری است که همه باید نسبت به این هشدارها جدی باشند. 

پورمحمدی افزود: اینکه مقام معظم رهبری پیوسته بر بصیرت تأکید می‌‌فرمایند به خاطر همین نکته مهم است. اگر مقام معظم رهبری در مواردی تدبیر می‌‌فرمایند در برخورد با برخی ضعف‌ها و اشکالات سکوت اختیار می‌کنند به این معنا نیست که ایشان این ضعف‌ها و اشکالات را نمی‌بینند، ایشان می‌بینند و دقیق‌‌تر و بهتر از همه می‌بینند اما اقتضای بصیرت و هوشمندی علوی ایجاب می‌کند که در مواردی اقدامی نکنیم که حرکت نظام اسلامی متوقف شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور وجود مبارک حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) را سرمایه عظیم برای جامعه انسانی عنوان کرد گفت: جامعه ای که علی (ع) و فاطمه (س) را دارد چه ندارد و جامعه‌ای که این بزرگواران را ندارد چه دارد. حضرت رسول سرسلسله خلقت عالم امکان و حضرت جبرئیل تعابیر بلندی در مقام و منزلت حضرت فاطمه زهرا (س) دارند و این نشان از جایگاه رفیع این بانوی بزرگوار اسلام دارد.

حجت ‌الاسلام پورمحمدی فرمایشات حضرت رسول (ص) و ائمه اطهار (ع) در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) را باعث ارتقای مقام و منزلت زن دانست و افزود: دنیایی که مدعی طرفداری از حقوق زن است از این می ‌ترسد که زن امروز، نوع نگاه حضرت امام خمینی (ره) را نسبت به زن و جایگاه و مقامی که آن حضرت برای شخصیت زن قائل است بفهمد اگر زنان در دنیای غرب نگرش اسلام و ائمه معصومین را نسبت به زن بفهمند آن وقت دنیای غرب در مقابل استفاده ابزاری از زن هیچ پاسخی نخواهد داشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: نباید به صرف سیاسی ‌شدن موضوعی که در آن فساد ایجاد شده از رسیدگی دقیق و ریشه‌‌ای به آن خودداری شود.

وی در شورای قضایی استان آذربایجان شرقی گفت: بخش زیادی از مشکلات جامعه بخاطر عدم هماهنگی بین دستگاه‌ها و بی ‌انضباطی رفتاری و عدم پای‌بندی به قانون است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: به عنوان مثال بخش عمده بیکاری و معوقات بانکی در کشور به خاطر سوء استفاده از منابع دریافتی نیست، بلکه بی‌‌برنامگی و عدم کنترل و نظارت بانک‌ها و عدم مطالعه کافی و نگرفتن وثایق لازم هنگام اعطای تسهیلات است.

وی پیشگیری را مهمترین راه برخورد با تخلف، بی‌قانونی و فساد در جامعه دانست و گفت: برخورد چاره کار نیست اگر هر بخشی از دستگاه وظایف قانونی خود را در انجام آنچه نسبت به آن مأموریت دارند درست انجام دهند قانون‌مداری در کشور نهادینه می‌شود و دستگاه قضایی هم با آن تعداد موارد کمی که دچار جرم و تخلف شده‌اند برخورد می‌کند.

پورمحمدی از محاکم به عنوان پشتوانه گزارش‌های بازرسی یادکرد وگفت: همکاری دستگاه قضایی با بازرسی در رسیدگی به پرونده‌ها می‌تواند جایگاه دستگاه قضایی را ارتقاء داده و موجب توانمندی بیشتر این دستگاه شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: باید حساسیت‌ها را در برخورد با مفاسد پایین آورد اما از پرداختن به اصل موضوع فساد در جامعه نباید غفلت کرد.

وی گفت: نباید به صرف سیاسی شدن موضوع فساد از پرداختن به آن خودداری شود. اگر این گونه باشد در هر موضوعی که فساد شده فوراً شائبه سیاسی بودن آن را مطرح می‌کنند و بدین ترتیب مانع از رسیدگی به آن می‌شوند.

وی تصریح کرد: لذا دراین گونه موارد باید با حذف مواردی که شائبه سیاسی کاری دارد به اصل موضوع فساد به صورت دقیق، کارشناسی و ریشه ای برخورد شود.

پورمحمدی همچنین در جمع قضات و کارکنان دادگستری استان آذربایجان شرقی با بیان تفاوت‌های احساس عدالت و ایجاد عدالت گفت: در خیلی از کشورها عدالت نیست ولی در ظاهر این گونه تلقی و احساس می‌شود که عدالت درآن جوامع برقرار است.

وی گفت: در مسیر ایجاد عدالت باید تلاش کرد و نیز باید برای ایجاد احساس عدالت هم همت و تلاش بیشتر و جمعی کرد.

حجت‌الاسلام پورمحمدی پیرامون برخی از قضاوت‌ها و داوری‌ها درخصوص نبود عدالت در جامعه گفت: باید اقداماتی کرد که احساس عدالت در جامعه ایجاد شود و این بخشی است که نیاز به کار و تلاش مضاعف نیاز دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه سخنان خود بر ایجاد رفاه و توسعه و ترویج ارزش‌های اخلاقی در جامعه تأکید کرد و گفت: نقش قوه قضائیه در حوزه ایجاد رفاه و ترویج ارزش های اخلاقی در جامعه اگر بیشتر از ایجاد عدالت نباشد کمتر از آن نخواهد بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور نقش برنامه‌ریزی را در ایجاد رفاه و توسعه مهم دانست و گفت: در جایی هم که برنامه‌ریزی انجام شده تقید به برنامه وجود ندارد و در جایی که تقید به برنامه وجود دارد به کنترل و نظارت توجه نمی‌شود.

وی نقش قوه قضائیه را در ایجاد نظم، انضباط با برنامه عمل کردن و ترویج ارزش های اخلاقی بی‌بدیل دانست و اظهار داشت: ایجاد همه این‌ها یک عقبه‌ای می‌خواهد و عقبه آن دستگاه قضایی است. دستگاه قضایی در این زمینه با ایجاد چتر نظارتی و کنترلی می‌توانند نقش مهمی دراین زمینه ایفا کند.

پورمحمدی گفت: قوه قضائیه در توسعه کشور نقش محوری دارد و با برخورد صحیح، اصولی و به موقع با بی‌قانونی‌ها و فساد زمینه را برای توسعه کشور فراهم می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۶
0
0
من بهرام کرباسی هستم که درشرایط خاص موردبی مهری عده ای که توان برچسب زدن به دیگران داشتند درمحیط کار دچار حادثه شدم ودستو پایم شکست. در منزل تحت معالجه بودم که اخراجم کردند. به‌ دیوان عدالت اداری قم شکایت کردم؛ سه ماه پیش نامه‌ای به ریاست جمهوری دادم و بعد از دستور ایشان مراجعه کردم متوجه شدم در پرونده ام دست برده‌اند چرا با من چنین کرده اند؟

تلفن 03116274600 همراه 0913 294 61 88
کد ملی 1142007431 ...شماره کارمندی 66719 ....پالایشگاه اصفهان
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین