آفتابنیوز : آفتاب: دبیرکل آبادگران جهادی به اصلاح طلبان پیشنهاد کرد که دستهجمعی اعلام بازنشستگی سیاسی کنند.
علی دورانی در خصوص اظهارات اخیر مشایی مبنی بر پروژه برخی اصولگرایان برای عبور از احمدینژاد گفت: اگر بخواهیم نحوه حمایت اصولگرایان را از آقای احمدینژاد بررسی کنیم باید به انتخابات ریاستجمهوری سال 84 بازگردیم که در آن دوره اکثر گروهها، تشکلها، احزاب و چهرههای اصولگرا از وی خواستند که از انتخابات کنار رفته و کاندیدا نشود.
وی با بیان اینکه احمدینژاد نسبت به این خواسته بیتفاوت بود، اظهار داشت: وی در انتخابات ماند و اعلام کرد که نهتنها براساس درخواست احزاب و گروههای اصولگرا به میدان آمده است بلکه درخواست گروهها، احزاب و بزرگان اصولگرا جهت عدم ورود به انتخابات را نیز نپذیرفته است.
دورانی به بیان نظریات اصولگرایان در انتخابات سال گذشته پرداخت و گفت: در سال گذشته برخی اصولگرایان معتقد بودند که ریاستجمهوری 8 ساله بوده و با حمایت از احمدینژاد، ریاستجمهوری وی باید ادامه پیدا کند اما بسیاری دیگر از اصولگرایان از ترس رای آوردن کاندیداهای منصوب به اصلاحطلبان،از احمدینژاد حمایت و به وی رای مصلحتی دادند.
این فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه احمدینژاد کاندیدای اصلی بسیاری از اصولگرایان نبود، خاطرنشان کرد: در انتخابات گذشته بسیاری از اصولگرایان میگفتند، مصلحتا یا از روی اجبار یا از ترس اینکه کشور به دست اصلاحطلبان بیافتد، از احمدینژاد حمایت کردهاند.
دورانی با بیان اینکه اگر بخواهیم وضعیت حاضر احمدینژاد در جریان اصولگرایی را بررسی کنیم باید بگوییم که وی خود را همراه اصولگرایان ندانسته و بسیاری از آنها را همسنخ خود نمیداند، ادامه داد: با توجه به اینکه عضویت احمدینژاد در هیأت موسس شورای مرکزی جمعیت ایثارگران تمدید شده، اما به نظر میرسد خود احمدینژاد این معنا را قبول داشته باشد که در عضویت تشکل سیاسی چون جمعیت ایثارگران باشد.
این اصولگرای منتقد دولت تصریح کرد: بسیاری از اصولگرایان، احمدینژاد را در آن مقیاسی و معیار مانیفستی که برای خود از اصولگرایی تعریف کردهاند، نمیدانند یا حداکثر آن را ضائقهای از اصولگرایان میدانند که با گذشت زمان و اقداماتی که انجام داده و میدهد، زاویهاش بیشتر میشود و در آیندهای که به نقطه اوج برسد، اصولگرایان نسبت به احمدینژاد تبری خواهند جست.
وی ادامه داد: از سوی دیگر نیز باید به این مسأله توجه شود که وضعیت احمدینژاد نسبت به اصولگرایی چگونه است و آیا ایشان از اصولگرایی عبور کرده است یا خیر؟
دورانی همچنین درباره این گفته مشایی که اعلام کرده در تبعیت از رهبری نمره 20 گرفته است، اظهار داشت: باید دید که 20 از چند ایشان گرفته است. اگر منظور رئیس دفتر رئیسجمهور 20 از 100 باشد شاید قابل قبول باشد در غیر این صورت یا وی نمیداند بیست چند تا است یا اینکه نمیداند ولایت چیست.
این فعال سیاسی اصولگرا، خاطرنشان کرد: نمره 20 از 20 را وزرایی کسب کردند که در اعتراض به عدم تمکین احمدینژاد و مشایی از نظر مقام معظم رهبری، حاضر شدند که از کابینه و دایره قدرت خارج شوند تا به نظر رهبری احترام بگذارند.
دبیرکل آبادگران جهانی در ادامه این گفتوگو حواشی رخ داده هنگام سخنرانی حجتالسلام سیدحسن خمینی را عکسالعمل برخی افراطیان در برابر خواست مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: زمانی که مقام معظم رهبری برخی محکومان نادم حوادث سال گذشته را مورد عفو قرار دادند، به نظر میرسد برای بسیاری از افراطیون این اقدام قابل قبول نبود.
وی افزود: چندی پیش که قرار بود با برخی از اقدامات فضا بازتر شود، مشاهده کردیم یکی از نمایندگان استعفای دروغین داده تا مانع این امر شوند. در حال حاضر نیز در این چارچوب حرکت کرده و میخواهند با اینگونه اقدامات جلوی باز شدن فضا را بگیرند.
دورانی خاطرنشان کرد:از سوی دیگر کاندیداهای انتخابات سال گذشته که مورد خطاب قرار میگیرند، با بازی یکنواختی که انجام میدهند، روند خشک و بیانعطافی را به پیش میبرند و این اجازه را به افراطیون میدهند که بازی آنها را خوانده و از رفتارهای آنها به نفع خودشان سوءاستفاده کنند.
دبیرکل آبادگران جهادی خاطرنشان کرد: با اتفاقی که در مراسم سالگرد ارتحال امام انجام دادند، میخواهند اگر رفتاری از سوی کروبی و موسوی انجام و یا تجمعی صورت گیرد، از قبل بازخورد آن اتفاقات را به نفع خود مثبت کنند.
وی در این راستا به فعالان سیاسی اصلاحطلب پیشنهاد اعلام دستهجمعی بازنشستگی سیاسی را داد و گفت: اگر آنها نمیتوانند رفتار مورد نظران را به کروبی و موسوی القا کنند و با آنها همراه شدهاند، طبیعتا با اعلام دستهجمعی بازنشستگی سیاسی، دست افراطیون را از این فضاها کوتاه کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا در پایان در تحلیل خود از سخنان اخیر احمدینژاد مبنی بر اینکه احزاب حق دخالت در امور کشور را ندارند، گفت: احزاب اصلاحطلب اصلا حق، اجازه یا قدرت نفوذ و اعلام نظر یا موضع خود نسبت به دولت احمدینژاد را ندارند و حتما نظر ایشان احزاب اصولگرا است.
دورانی با بیان اینکه احمدینژاد با این سخنان زمینه را برای انتخاب بعدی فراهم میکند، تصریح کرد: به نظر میرسد یکی از اصلیترین احزابی که میتواند مورد نظر رئیسجمهور باشد، همان حزبی است که همزمان با سخنان احمدینژاد، کنگره خود را برگزار کرده است.