آفتابنیوز : 
روزنامه «جمهوري اسلامي» به نقل از اين نشريه، نوشت: اين اراضي كه در منطقه «درياي آرام گلوگاه» قرار دارد، به دستور حسين مرعشي، رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و براي تأمين امكانات رفاهي و تفريحي به كاركنان اين سازمان واگذار ميشود.
نشريه «پارسه» در توصيف اين اراضي مينويسد: از ويژگيهاي مهم اين زمين وجود شبه جزيره زيبا و كمنظير ميانكاله در شمال خليج گرگان است كه در ساحل جنوبي درياي خزر منحصر به فرد است.
همه ساله صدها هزار پرنده مهاجر در اين شبه جزيره فرود ميآيند و توليد مثل و زمستانگذراني ميكنند.
همچنين در انتهاي شرقي شبه جزيره ميانكاله، «آشوراده» قرار دارد كه داراي جاذبههاي طبيعي و زيست محيطي كمنظيري است كه عمدهترين آن پوشش گياهي ويژه و حيات وحش منحصر به فرد آن است.
علاوه بر اين چشماندازهاي ساحلي، بيشهاي اين محدوده از ساحل درياي خزر در استان مازندران و روبهرو بودن اراضي اين قطب سياحتي با شبهجزيره زيباي ميانكاله و فاصله كم آن از راه دريا (در حدود 11 كيلومتر) كه ظرف مدت حدود 20 دقيقه ميتوان با قايق به آن شبهجزيره رسيد، اين محل را در موقعيت ممتاز و كم نظيري قرار داده است.
از ديگر ويژگيهاي مهم اين اراضي، شيب بسيار كم خليج در محل قطب سياحتي (حدود 2 درصد برآورد ميشود و همچنين كمعمق بودن آب) موجب شده تا محل شناي بسيار مناسبي در كنار ساحل به وجود آيد.
همچنين وجود شبه جزيره ميانكاله كه مانع رسيدن موجهاي بلند درياي خزر به ساحل خليج است در فصل شنا هميشه امكان استفاده از وسايل ورزشي آبي و به خصوص شنا را در اين منطقه به وجود آورده است و به گفته افراد بومي، تاكنون در اين ساحل كسي غرق نشده است.
اين قطب سياحتي در فاصله 5/5 كيلومتري از جاده اصلي و ترانزيتي تهران به مشهد مقدس و همچنين شهرهاي ساري و گرگان قرار دارد. علاوه بر اين از داخل شهر گلوگاه به فاصله يك كيلومتر به طرف جنوب مي توان وارد جاده فرعي ارتباطي شمال به جنوب كشور شد. طبق گفته افراد بومي، هر سال حدود 200 هزار نفر در تابستان از اين ساحل براي شنا استفاده ميكنند كه اغلب آنها مسافران تهران به مشهد هستند.
مديرعامل تعاوني مسكن سازمان ايرانگردي و جهانگردي نيز در اين خصوص كه آيا همكاران شهرستاني نيز ميتوانند با عضويت در تعاوني در اين طرح مشاركت داشته باشند، گفت: مانعي در اين زمينه وجود ندارد و زمين مورد نياز به مقدار كافي وجود دارد.
نشريه «پارسه» در خبر ديگري به نقل از فريدون منطقي مديرعامل شركت تعاوني مسكن كاركنان ايرانگردي و جهانگردي اعلام كرده است: پروژه احداث آپارتمان براي كاركنان اين سازمان در شهر جديد هشتگرد و با مجوز وزارت مسكن و شهرسازي براي 250 نفر، كليد خورد.
«جمهوري اسلامي» ميافزايد: اختصاص اين همه امكانات رفاهي و تفريحي به كاركنان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در حالي صورت ميگيرد كه بسياري از كارمندان دولت نه تنها از دريافت زمين و مسكن محروم هستند، بلكه براي دريافت وامهاي يك يا دو ميليون توماني سالها بايد در صف انتظار بايستند.
متأسفانه بسياري از سازمانهاي دولتي اراضي مرغوب ساحل درياي خزر را تصاحب كرده و عموم مردم را از دسترسي به اين مناظر زيباي طبيعت محروم كردهاند.
روزنامه جمهوري اسلامي و سايت شما حقوق ملت را از عده اي كارمند محيط زيست و ميراث فرهنگي دارند ميگيرند.
چرا اين سازمانها از امكانات رفاهي برخوردارند و از امكانات تعاوني مسكن بهره مي برند و حقوق هاي آن چناني مي گيرند؟