کد خبر: ۱۰۳۱۵۲
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۷

50 نفر در دریای خزر غرق شدند!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران از غرق شدن 50 نفر در مدت 21 روز در سواحل شمالی كشور خبر داد.

بهروز اسفندیاری اظهار كرد: از اول تا 18 تیرماه طبق آخرین گزارش‌ها 31 نفر در استان مازندران غرق شده و 150 نفر نجات یافته‌اند. در استان گیلان هم از یكم تا 21 تیرماه 16 نفر غرق و 135 نفر نجات یافته‌اند. در استان گلستان نیز در همین زمان 3 نفر غرق شده و 30 نفر نجات یافته‌اند.

به گزارش ایسنا وی در مورد تعداد ناجیان غریق در این سه استان و مناطق خطرآفرین این استان‌ها نیز گفت: در استان مازندران 420 نقطه خطرآفرین شناسایی شده كه 840 ناجی غریق فعال هستند. 120 طرح ویژه هم پیش‌بینی شده كه 480 نفر منجی كار حراست این بخش را بر عهده خواهند داشت. در مجموع در این استان 1320 منجی فعالیت خواهند داشت.

وی ادامه داد: در استان گیلان 200 منطقه خطرآفرین دیده شده كه 400 منجی كار حراست را انجام خواهند داد. همچنین 20 طرح ویژه طراحی شده و 400 ناجی دیگر هم در این بخش كار خواهند كرد. در مجموع در این استان 800 منجی فعالیت خواهند داشت.

رییس توسعه نجات غریق خاورمیانه و نایب رییس فدراسیون نجات غریق ایران گفت: در استان گلستان 20 منطقه خطرآفرین شناخته شده كه 40 نفر منجی فعالیت خواهند كرد. 8 طرح ویژه هم طراحی شده كه 16 منجی كار حراست آن‌ها را بر عهده خواهند داشت. در مجموع در این استان 56 منجی وجود خواهند داشت. به طور كلی در این سه استان 2176 منجی كار حراست از ساحل‌ها را بر عهده خواهند داشت.

وی در مورد شرح وظایف فدراسیون نجات غریق افزود: تربیت ناجیان غریق و نظارت فنی و كارشناسی بر امور اماكن آبی، دو وظیفه اصلی فدراسیون است. در وهله‌ی اول فدراسیون باید نیرو در اختیار كسانی قرار دهد كه ساحل را تحت نظارت دارند كه در این بخش نیروها بیشتر از نیاز هم به ارگان‌های مربوطه داده شده‌اند. در وهله‌ی دوم وظیفه ما این است كه اگر اتفاقی در محلی افتاد و كسی غرق شد، كار كارشناسی این امر را كارشناسان خبره‌ی ما در فدراسیون و هیات‌ها انجام دهند.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق با تاكید بر اینكه برنامه مدون 5 ساله برای نجات غریق در سواحل تدوین و تقدیم رییس جمهور و دو تن از وزرای ایشان شده است، گفت: زمستان‌ها جلساتی را با ارگان‌های مسوول می‌گذاریم تا كارها را هماهنگ كنیم. استانداری‌ها و وزارت كشور همكاری بسیار خوبی با ما داشتند. اما هلال احمر حقوق ناجیان نجات غریق را نمی‌پردازد. البته آن‌ها مدعی هستند كه در نپرداختن حقوق ماده واحده‌ای برای پرداخت حقوق به ناجیان ندارند. مسوولان كشتیرانی هم علی‌رغم دستور وزیر وارد میدان نشده‌اند. متاسفانه معاون مالی كشتیرانی در این رابطه اقدامی نمی‌كند. این گونه كارها است كه باعث می‌شود اتفاقات ناگوار رخ دهد.

وی افزود: در صورت هماهنگی پزشكی قانونی قصد داریم بخشی را در پایگاه اطلاع‌رسانی فدراسیون نجات غریق طراحی كنیم كه تعداد غرق شدگان لحظه به لحظه قابل رویت باشد.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی هم‌چنین در مورد غرق شدن 19 نفر از هم‌وطنان‌مان در تعطیلات ابتدای هفته (18 تا 21 تیرماه) در سواحل دریای خزر در استان مازندران، گفت: بر اساس پیگیری‌ای كه كردیم، رییس هیات نجات غریق مازندران از تعداد غرق شدگان اظهار بی‌اطلاعی كرده است. فعلا چیزی نمی‌دانم چون گزارشی در این رابطه نرسیده است. بنا به اظهارات رییس هیات مازندران شاید این تعداد 19 نفر جان باخته در سدها، رودخانه‌ها و یا آب‌بندها جان باخته‌اند و ارتباط مستقیم با دریا ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین