آفتابنیوز : آفتاب: وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينكه قطعا همكاری آموزش و پرورش و حوزههای علميه میتواند مفيد و مثمرثمر واقع شود، گفت: همكاری آموزشو پرورش به عنوان نهادی تربيتی با حوزههای علميه كه رويكرد آنها نيز تربيتی و دينی و مذهبی است، در شكلگيری هويت دينی، ملی و مذهبی دانشآموزان تاثير بهسزايی را دارد.
حميد رضا حاجیبابايی وزير آموزشو پرورش، با اشاره به اينكه نيم درصد از بودجههاي عمرانی و جاری آموزشو پرورش صرف فعاليتهای قرآنی در مدارس میشود، گفت: سعی داريم بيش از 50 هزار مدرسه قرآنی در سراسر كشور طی سه سال ايجاد كنيم كه به شكل فوق برنامه در حاشيه برنامههای اصلی مدارس فعاليت كند.
وی در پاسخ به سئوالی مبنیبر اينكه با فعال ساختن مدارس قرآنی آيا حضور روحانيون در مدارس افزايش میيابد؟، گفت: قطعا همكاری آموزش و پرورش و حوزههای علميه میتواند مفيد و مثمرثمر واقع شود و در طول چند سال اخير با توجه به اينكه هنوز اين همكاری به شكل محكمتری شكل نگرفته بود، خلاءها و مشكلاتی را در اين بين داشتيم.
وی افزود: همكاری آموزش و پرورش به عنوان نهادی تربيتی با حوزههای علميه كه رويكرد آنها نيز تربيتی و دينی و مذهبی است، در شكلگيری هويت دينی، ملی و مذهبی دانشآموزان تاثير بهسزايی را دارد و بر اين اساس در 50 هزار مدرسه قرآنی كه شكل میگيرد حضور روحانيون در مدارس پررنگتر میشود.
حاجیبابايی در پاسخ به این سئوال كه تعداد روحانيونی كه در قالب مدارس قرآني به مدارس اعزام میشوند، چقدر است، تاكيد كرد: با توجه به اينكه هنوز اين طرح و جزئيات آن تكميل نشده است و كارگروهی در حال كار كردن بر روی آن هستند، هنوز تعداد روحانيونی كه به مدارس اعزام میشوند، مشخص نيست.