کد خبر: ۱۰۲۶۳۱۶
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶

سقاب اصفهانی: به‌زودی واردکننده نفت خواهیم شد

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: این شیب مصرف فعلی انرژی، ما را به نقطه ناخوشایندی می‌رساند و به‌زودی تبدیل به واردکننده نفت خواهیم شد.
سقاب اصفهانی: به‌زودی واردکننده نفت خواهیم شد
آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل سقاب اصفهانی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی در، در خصوص ساختار و سلسله‌مراتب سازمان تازه‌تأسیس شده متبوع خود، نسبت به سایر سازمان‌های مرتبط باانرژی در کشور از جمله وزارت‌خانه‌های نفت و نیرو، اظهار کرد: من شخصاً شاگرد وزرای نفت و نیرو بوده و آنها اساتید بنده هستند. آنان بسیار انسان‌های متشخص و بزرگوارند، ولی به لحاظ سازمانی ما یک تیم محسوب می‌شویم و قرار است یک همکاری مشترک با یکدیگر داشته باشیم، لذا به لحاظ سازمانی نه پایین‌تر و نه بالاتر قرار داریم؛ بدین معنی که معاون رئیس‌جمهور، رئیس سازمان مستقل زیرمجموعه ریاست‌جمهوری است که نسبت آن با سایر وزارت‌خانه‌ها، مانند نسبت سازمان برنامه‌وبودجه به وزارت نفت است.

وی در پاسخ به سؤال دیگر در رابطه با اینکه آیا مثلاً وزارت نفت موظف است مسائل مورد اشاره سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را اجرا کند یا خیر، اظهار کرد: مدیریت کلان و هماهنگی در حوزه مصرف انرژی با این سازمان است، بنابراین حتماً آقایان وزرا در حوزه مصرف، از این‌ پس با چارچوب تعیین‌شده جلو خواهند رفت، اما در کل، اینکه تصور شود چون کسی بالاتر باشد به این دلیل دستورش قطعاً اجرا خواهد شد، این تفکر درستی نیست.

سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی هم رتبه سایر وزارت‌خانه‌ها است

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با بیان آنکه همان‌طور که مجلس تأکید کرده است، سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، هم رتبه وزارتخانه‌های دیگر است، خاطرنشان کرد: آقایان وزرای نفت و نیرو و بدنه کارشناسی آنان ان‌شاءالله باید برای این تحول بزرگ کمک کنند. لازم است اقناع لازم صورت گیرد؛ لذا یا همه با هم در مورد حل چالش‌های بخش انرژی، اقناع شویم، یا آنها ما را اقناع می‌کنند یا ما آنها را اقناع می‌کنیم و این موضوع اصلاً دستوری و بخشنامه‌ای نیست.

ضرورت تغییر الگوی مصرف انرژی در کشور

سقاب اصفهانی در رابطه با چشم‌انداز سازمان بهینه‌سازی برای کاهش مصرف انرژی کشور، هشدار داد: اگر آمار ندهم فعلاً بهتر است و این مسائل را در آینده با نمودار توضیح خواهم داد اما باید تأکید کنم این شیب مصرف فعلی انرژی کشور، ما را به نقطه ناخوشایندی می‌رساند و با این شرایط به‌زودی تبدیل به واردکننده نفت خواهیم شد. نکته‌ای که وجود دارد این است که این الگوی مصرف فعلی پاسخگو نیست و باید الگو را تغییر دهیم. برای تغییر الگوی مصرف باید توضیح داد که همیشه بزرگ‌ترین تهدید، بزرگ‌ترین فرصت است.

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی عنوان کرد: ما بیشترین هدر رفت کشور را در انرژی داریم. به‌عنوان مثال، یک بار محاسبه می‌کردیم که هدر رفت انرژی به‌وسیله این علمک‌های گازِ سر درِ منازل مسکونی کشور، معادل بودجه کدام وزارتخانه است که اتفاقاً عددهای عجیب و غریبی به دست آمد؛ لذا بزرگ‌ترین هدر رفت ما در این بخش‌ها است و اگر بتوانیم جلوی هدررفت‌ها و مصرف غیر بهره‌ور را بگیریم، چالش تبدیل به بزرگ‌ترین فرصت خواهد شد که ضرورت دارد با همکاری یکدیگر این کار را به سرانجام برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱۷
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
6
36
افتخار کن کشوری که بزرگش کوچک کوجکش بزرک میشود الان ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
1
40
الان هم دست کم از خرید نفت نداریم
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
4
57
تازمانی که مدیر لایق سر کار نباشه همه چیز باید واردکنیم
دکترعلی شهبازی کرتیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
8
11
عرض ادب.کاملا مطالب مدیریت بهینه سازی و مدیریت راهبردی درست و وزارت خانه های نفت ونیرو می بایست یکدیگر رو اقناع کنند.بااحترام.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
1
7
واقعا برای شما متاسفم یه بار دیگه مسئله را بادقت بخون و حل کن صفر مهم نیست ولی جاش مهمه
کورش
|
United States of America
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
2
38
من که به عنوان یک کارشناس چشمم آب نمی خوره که این سازمان بتواند کاری کند مثلا بتواند جلوی خودروسازهای داخلی که خودرو پر مصرف می سازند بایستد
جانشین سنوار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
3
40
بزگترین هدر رفت در زیر مجموعه دولت و در رانتها اتفاق می افتد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
4
21
تبریک عرض میکنم.!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
2
21
ان شاا...که خدا مسئولان را از خواب بیدار کنه
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
3
43
حتما میخواید اینم بندازید گردن رژیم‌های گذشته ، خجالت نکشید
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
0
31
پس چراباقیمت های پایین صادر می کنیدومردم ایران بایدسومدیت دیگران را تحمل کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
11
28
جناب سقای اصفهانی رحلت همسر و فرزند دلبندتان را تسلیت می‌گوییم 🖤برای آنها علو درجات الهی آرزومندم.
انشاالله که در کار و مسولیت تان موفق و پیروز و سربلند باشید
گرشاسبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
0
43
وقتی امور به دست نااهل بیفتد فلاکت و فقر از پیامدهای قطعی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
0
33
سال ۷۶ تذکر بحران آب امروز داده شد راهکار رهایی از تنش آبی داده شد ولی عمل کننده قهار برای اجرای پروژه ملی منطقه ای نبود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
1
33
با مدیریت شما مدیران سهمیه ای ، قابل پیش بینی بود. جالبه که هنوز هم با اعتماد به سقف حرف میزنن
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
3
15
دست شما درد نکنه. خدا خیرتون بده
جانباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
1
23
این یک نوع بد بختی است یعنی نفت را مال خودتان کردید
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین