با این عاده ساده در ناهار فشار خونتان را پایین بیاورید
پژوهش جدید نشان میدهد کمکردن نمک و افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از پتاسیم—مثل ماست—در وعده ناهار میتواند تعادل سدیم و پتاسیم بدن را به نفع سلامت قلب تغییر دهد.
چطور با افزایش سن بیناییمان کمتر نشود؟
افزایش سن فقط به چینوچروک پوست ختم نمیشود؛ چشمها هم پیر میشوند. اما خبر خوب این است که با آگاهی، پیشگیری و بهرهگیری از دستاوردهای جدید پزشکی، میتوان سالها از بینایی سالم و باکیفیت لذت برد و از بیماریهای تهدیدکنندهی چشم پیشگیری کرد.
آیا واقعاً کفش پاشنهبلند شکل پا را تغییر میدهد
پوشیدن مداوم کفشهای پاشنهبلند میتواند به تغییر شکل دائمی پا، ایجاد قوز شست و آرتروز منجر شود. یک متخصص ارتوپد که پیشتر این ایده را رد میکرد، امروز با مشاهده اسکنهای سهبعدی هشدار جدی میدهد.
درمان پیشدیابت، خطر بیماریهای قلبی را نصف میکند
یافتههای جدید پژوهشگران کینگز کالج لندن نشان میدهد بازگرداندن سطح قندخون به حالت طبیعی در افراد مبتلا به پیشدیابت، خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی یا نارسایی قلبی را بیش از ۵۰ درصد کاهش میدهد و بهبود پیشدیابت میتواند تأثیر مستقیم و چشمگیری در حفظ سلامت قلب داشته باشد.
خطر پنهان خالکوبی؛ تغییر دائمی سیستم ایمنی و تأثیر بر واکسنها
یک مطالعه بینالمللی هشدار میدهد که خالکوبی یا تاتو میتواند باعث تغییرات دائمی در سیستم ایمنی بدن شود و حتی اثر واکسنها را تحت تأثیر قرار دهد. این یافتهها در حالی مطرح میشوند که حداقل ۲۰ درصد از جمعیت جهان خالکوبی دارند.
آیا واقعاً ویتامین سی، سرماخوردگی را درمان میکند
برخلاف باور رایج، پژوهشهای علمی نشان میدهد مصرف ویتامین سی (C) نه از بروز سرماخوردگی جلوگیری میکند و نه تأثیر چشمگیری در کاهش مدت بیماری دارد.
آلودگی هوا فواید ورزش را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد
پژوهشگران اعلام کردند که یک مطالعه بینالمللی روی ۱.۵ میلیون نفر نشان داده که آلودگی هوا میتواند فواید سلامت ورزش را تا ۵۰ درصد کم کند و وقتی آلودگی ذرات ریز معلق در هوا (PM ۲.۵) از حد مشخصی فراتر رود، مزایای فعالیت بدنی منظم مانند کاهش مرگومیر ناشی از بیماریهای قلبی و سرطان بهشدت کاهش مییابد.
چرا مغز میگوید «حوصله ندارم»
یافتههای نوین علوم اعصاب نشان میدهد که احساس عمیق بیحوصلگی و بیانگیزگی برخی افراد میتواند ناشی از اختلال در مدارهای مغزی مربوط به انگیزه و پاداش باشد، نه لزوماً تنبلی یا ضعف اخلاقی.
کدام نان سبوس بیشتر دارد و سالم تر است؟
.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آرد بربری معمولاً ۱۵ تا ۱۸ درصد سبوسگیری میشود، نسبت به مصرف نانهایی که روی آنها سبوس خام، سبزی خشک یا افزودنیهای بدون مجوز پاشیده میشود هشدار داد.
عامل پنهانی که مانع رشد شناختی کودکان میشود
مطالعات جدید، یک عامل پنهان را که مانع رشد تواناییهای شناختی در کودکان میشود، آشکار کرده است.
۱بعدی