کد خبر: ۱۰۳۴۳۸
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۴
نگرانی اعضای مهم‏ترین نهاد بخش خصوصی از قطعی برق صنایع و واحدهای تولیدی؛

ابراهیم جمیلی: باید وزارت نیرو خسارت وارده به صنایع را جبران کند

صادقی: ادعای قدرت اول منطقه شدن با بستن دست و پای تولید همخوانی ندارد
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: بخش خصوصی از قطعی های اخیر برق در صنعت، به شدت دچار آسیب شده و فعالان اقتصادی این بخش، به شدت نگران این وضعیت هستند. در چند روز اخیر اخبار زیادی درباره خسارات ناشی از قطعی برق به فعالیت های اقتصادی و تولیدی منتشر شد، اما روز یکشنبه 27 تیرماه، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، پارلمان بخش خصوصی، محلی بود که فعالان اقتصادی نگرانی شدید خود را به وضوح بیان کردند.

در عین حال یکی دیگر از نگرانی های بخش خصوصی، افزایش قیمت حامل های انرژی و به ویژه برق در حوزه صنعت است. در حالی که به دلیل رکود اقتصاد جهانی در دو سال اخیر، دولت ها با اختصاص کمک های زیادی به بخش صنایع خود درصدد حمایت از این وضعیت هستند، افزایش قیمت برق و سایر حامل های انرژی، می تواند بخش کم رمق اقتصاد ایران را بیش از گذشته دچار مشکل نماید. مشکلی که می تواند با توجه به محدودیت های بین المللی، تیر خلاصی به توان تولید داخلی باشد. 

در این خصوص، ابراهيم جميلی، عضو هيأت رئيسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ايران، در نشست ماهانه هیات نمایندگان این نهاد مهم اقتصادی و بازرگانی، گفت: وزير نيرو در مصاحبه‌اي اعلام كرده است كه مشكلات ما از سال 83 به علت عدم افزايش قيمت برق به وجود آمده است و حال سوال ما اين است كه آيا در كشورهاي همسايه به دليل گرما، برق را قطع مي‌كنند و آيا با واحدهاي صنعتي هماهنگي شده براي اين مسأله يا خير؟ وي افزود: واحدهايي كه بايد به صورت دائم كار كنند با خاموشي برق چطور كار كنند؟

جميلي با طرح اين سؤال كه "قطعي برق در كدام مركز قانونی تصويب شده است؟" ادامه داد: آيا ما به عنوان تشكل‌هاي صنعتی و صادراتی نبايد از قطعی برق اطلاع پيدا كنيم و آيا وزارت نيرو حق دارد برنامه واحدها را به هم بريزد؟

عضو هيأت رئيسه اتاق ايران پيشنهاد داد؛ خسارت وارده به صنايع برآورد شود و اتاق به عنوان حامي بخش خصوصي، خسارت اين واحدها را از وزارت نيرو مطالبه كند. وي تأكيد كرد: دولت و وزارت نيرو را وادار كنيم خسارت وارده به صنعت را جبران كنند.

در این نشست همچنین بهروز صادقی، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیز
با اشاره به قطع برق واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: در کجای دنیا هدف‌گذاری می‌کنند که باید قدرت اول منطقه شویم و دست‌و‌پای تولید را می‌بندند و چرا نباید وزارت نیرو پاسخگوی قطعی‌های برق تولید باشد؟

وی خسارت بر تولید را به ضرر آیندگان دانست و تصریح کرد: تورم در کنار رکود، شش قفله شدن تسهیلات و تحریم‌ها واحدهای تولیدی را نابود می‌کند.

وی در پایان به تبعات تحریم اشاره کرد و گفت: اگر دشمن عنوان می‌کند که اقتصاد و تولید ایران را هدف گرفته است چرا در درون خودمان را نیز تحریم می‌کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین