کد خبر: ۱۰۴۷۴۵۰
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۵

بازگشت دوباره بازیکنان استقلال به تمرینات

شاگردان سهراب بختیاری زاده از اواخر اردیبهشت به تمرینات بازخواهند گشت.
بازگشت دوباره بازیکنان استقلال به تمرینات
آفتاب‌‌نیوز :

استقلال آخرین تیمی بود که در لیگ برتر به میدان رفت. این تیم با هدایت سرمربی جدید خود، سهراب بختیاری زاده، توانست مقابل فجر سپاسی با حساب ۱-۲ پیروز شده و صدرنشین جدول شود. آنها بعد از وقفه طولانی مدت در لیگ نیز به عنوان اولین تیم لیگ برتری تمرینات خود را از سر گرفتند منتها تغییر برنامه سازمان لیگ، برنامه تمرینات آبی پوشان را هم تغییر داد.

فعلا برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر به بعد از بازی‌های ایران در جام جهانی موکول شده، اما تصمیم باشگاه استقلال بر این شده تا برای حفظ آمادگی بازیکنان بار دیگر به زمین تمرین بازگردند. در همین خصوص علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه اعلام کرده که شاگردان سهراب از بیستم اردیبهشت برنامه‌های تمرینی خود را آغاز خواهند کرد.

شروع دور جدید تمرینات استقلالی‌ها با برنامه تیم ملی برای برگزاری اردو در ترکیه همزمان است و به همین دلیل بازیکنان ملی‌پوش استقلال و نفرات خارجی در این دور از تمرین حضور نخواهند داشت.

همه اینها در حالی است که استقلالی‌ها انتظار دارند با توجه به ناتمام ماندن لیگ و عدم ازسرگیری احتمالی بعد از جام جهانی، به عنوان نماینده ایران در فصل بعد لیگ نخبگان آسیا معرفی شوند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین