کد خبر: ۱۰۴۷۳۵۵
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۵

نمایش دیوانه‌وار در پاریس؛ پاری‌سن‌ژرمن ۵ بایرن مونیخ ۴

 تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن در بازی رفت مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه ۵ بر ۴ بایرن مونیخ را شکست داد.
نمایش دیوانه‌وار در پاریس؛ پاری‌سن‌ژرمن ۵ بایرن مونیخ ۴
آفتاب‌‌نیوز :

پاری‌سن‌ژرمن و بایرن مونیخ از ساعت ۲۲:۳۰ سه‌شنبه شب در چارچوب دور رفت مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف هم رفتند.

نبرد پی‌اس‌جی و بایرن از همه دقیقه یک همان طور که پیش‌بینی می‌شد جذاب آغاز شد. بایرن بازی را رو به جلوتر شروع کرد و در دقیقه ۱۵ خطای پارک روی لوئیز دیاز در محوطه جریمه سبب شد تا داور مسابقه به نفع بایرن اعلام پنالتی کند.

هری کین پشت توپ قرار گرفت و توپ را برخلاف جهت حرکت سوفانوف وارد دروازه پی‌اس‌جی‌کرد تا بایرن بر صفر جلو بیفتد.

در ادامه اولیسه می‌توانست نتیجه را ۲ بر صفر کند اما ضربه او را در یک مصاف تک به تک مهار کرد و توپ برگشتی را هم مارکینیوش از روی خط دروازه بیرون کشید.

در ادامه در دقیقه ۲۲ پاریس توسط عثمان دمبله در یک موقعیت تک به تک به نویر، توپ را تبدیل به گل نکرد تا بهترین موقعیت شاگردان لوئیز انریکه از دست برود.

سرانجام در دقیقه ۲۵ پاریس به گل رسید و کواراتسخلیا پس از نفوذ از سمت چپ محوطه جریمه بایرن، مدافع مستقیم خودش را از پیش رو برداشت و با یک شوت دقیق نتیجه را یک - یک کرد.

۸ دقیقه بعد پاریس به گل دوم هم رسید. ژوائو نوس با یک ضربه سر روی کرنر ارسالی از سمت چپ دروازه نویر را باز کرد تا نتیجه بازی ۲- ۱ شود.

بازی همچنان جذاب دنبال شد و باز هم در نیمه اول گل داشت. اولیسه که با وجود چند موقعیت پیش از این در گلزنی ناکام بود، در دقیقه ۴۱ با شوت از داخل محوطه جریمه گل تساوی بایرن را به ثمر رساند تا نتیجه ۲-۲ شود.

این بازی دیوانه‌دار باز هم گل داشت. در دومین دقیقه وقت‌های تلف شده نیمه اول، داور مسابقه پس از بازبینی صحنه مشکوک در محوطه جریمه بایرن، برخورد توپ به دست آلفونسو دیویس را پنالتی اعلام کرد.

دمبله پشت توپ قرار گرفت و پنالتی را با وجود تشخیص نویر و شیرجه به سمت توپ، تبدیل به گل کرد تا پاری‌سن‌ژرمن، با نتیجه ۳ بر ۲ از بایرن مونیخ پیش بیفتند و برنده به رختکن برود.

نیمه دوم هم مانند نیمه اول جذاب آغاز شد و انتظارها برای دیدن یک گل دیگر تنها ۱۱ دقیقه طول کشید. کواراتسخلیا در دقیقه ۵۶ دبل کرد و روی پاس اشرف حکیمی با یک ضربه دقیق از داخل محوطه، یرای چهارمین بار دروازه نویر را باز کرد تا نتیجه ۴ بر ۲ به نفع پی‌اس‌جی شود.

دمبله که پس از پنالتی وقت‌های اضافه نیمه دوم راه افتاده بود، در دقیقه ۵۹ دبل کرد تا نتیجه را ۵ بر ۲ شود و کار بایرن برای کامبک سخت.

در ادامه بایرن سراپا حمله شد و دایو اوپامکانو در دقیقه ۶۵ با یک ضربه سر اختلاف را به ۲ گل رساند و نتیجه ۵ بر ۳ شد.

در دقیقه ۶۹ دیاز این بار در نقش گلزن ظاهر شد و دروازه سوفانوف را برای چهارمین بار باز کرد تا اختلاف به یک گل برسد.

ابتدا اعلام آفساید شد اما پس از بازبینی داور گل را پذیرفت تا نتیجه ۵ بر ۴ شود.

تلاش بایرن در ۲۰ دقیقه پایانی نتیجه‌ای نداشت و حتی ویتینیا در دقیقه ۸۷ می‌توانست برای ششمین بار دروازه بایرن را باز کند اما ضربه او به تیر دروازه خورد.

در نهایت در پایان این بازی جذاب و دیدنی، پاری‌سن‌ژرمن توانست با نتیجه ۵ بر ۴ بایرن را در بازی رفت شکست دهد و نصف راه صعود به فینال را برود.

بایرن مونیخ و پاری‌سن‌ژرمن چهارشنبه ۱۶ اریبهشت در بازی برگشت به مصاف هم می‌روند تا تکلیف تیم صعودکننده به فینال مشخص شود.

در دیگر بازی مرحله نیمه‌نهایی، امشب(چهارشنبه ۹ اردیبهشت) اتلتیکو مادرید و آرسنال از ساعت ۲۲:۳۰ به مصاف هم می‌روند.

ترکیب اولیه بایرن مونیخ:

نویر، آلفونسو دیویس، یوناتان تاه، اوپامکانو، استانیشیچ، پاولوویچ، کیمیش، لوئیس دیاز، موسیالا، اولیسه و هری کین

سرمربی: وینسنت کمپانی

ترکیب اولیه پاری‌سن‌ژرمن:

سوفانوف، حکیمی، مارکینیوش، پاچو، نونو مندس، زئیر امری، ویتینیا، ژوائو نوس، دزیره دوئه، عثمان دمبله و کواراتسخلی

سرمربی: لوئیز انریکه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین