آفتابنیوز : آفتاب: سرلشکر فیروزآبادی با تأکید بر ساخت موزه انقلاب و دفاع مقدس، خاتمه دادن جنگ را عاقلانهترین تصمیم توسط امام(ره) خواند و گفت: امام برای پذیرش توقف جنگ نتیجه مطالعات کارشناسان آن روز را پذیرفتند و پایان جنگ را اعلام کردند اما بحث نوشیدن جام زهر به خاطر بسته شدن دانشگاه جنگ بود.
"همایش بزرگ موزه انقلاب و دفاع مقدس" همزمان با سالروز گرامیداشت عملیات ثامن الائمه(ع) صبح امروز دوشنبه 5 مهرماه با حضور مقامات کشوی و لشکری در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.
در این مراسم که جمع زیادی از مسئولان دوران دفاع مقدس و نیز فرماندهان ارتش و سپاه حضور داشتند، علاوه بر سخنرانی سرلشکر فیروزآبادی، محسن رضایی، جانشین فرماندهی سپاه و ارتش و وزیر جهاد کشاورزی نیز سخنرانی کردند.
سرلشکر حسن فیروزآبادی بر ساخت موزه انقلاب و دفاع مقدس با تکیه بر محتوای معنوی آن تأکید کرد و گفت: امام فرمودند که جنگ برای ما یک دانشگاه بود و این جمله بهترین راهنما برای ما در ساخت موزه دفاع مقدس است و موزه دفاع مقدس باید آن دانشگاه را ادامه دهد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در ساخت موزه دفاع مقدس تصریح کرد: دفاع مقدس هم به لحاظ معنوی و هم مادی در طول تاریخ ایران بی نظیر است و باید موزه دفاع مقدس معرف برجستگی امام و معنویت شهدا باشد.
وی به تبیین کارکردهای موزه دفاع مقدس پرداخت وافزود: موزه دفاع مقدس مرکزی برای بهرهگیری مناسب از عناصر مادی و معنوی به جامانده از دفاع مقدس و امام خمینی(ره) است.
فیروزآبادی تصریح کرد: اولین عنصر در طراحی موزه دفاع مقدس تحلیل دقیق و جامع از دفاع مقدس و بینش منطبق با بینش این حماسه عظیم است.
وی عملکرد در موزه دفاع مقدس را از جنس دفاع مقدس خواند و با هشدار نسبت به نفوذ برخی دیدگاههای انحرافی و تحلیلهای غلط از جنگ تحمیلی، گفت: ناظران و کنترلکنندگان و مجریان این پروژه باید همیشه مراقب باشند که به روح اصلی دفاع مقدس و فرماندهان و رزمندگان آسیب نرسد و صادقانه باید آن مفاهیم را منتقل کنند.
وی توجه به مخاطب را یکی از مهمترین کارکردهای موزه دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: موزه علاوه بر محل نگهداری فنی آثار دفاع مقدس باید منتقل کننده مضمون و پیام رسان دفاع مقدس باشد. آنچه امام(ره) میخواستند با انقلاب به بشریت ارائه کنند باید موزه دفاع مقدس به هر بینندهای القا کند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر نقش هنرهای مختلف درانتقال مفاهیم دفاع مقدس و ساخت موزه گفت: ما نباید به کلیت جنگ بپردازیم و از اجزای آن غفلت کنیم.
وی با تشریح مراحل مختلف جنگ 8ساله تحمیلی، به مقطع اعلام آتشبس بین ایران و عراق اشاره کرد و گفت: شیرینی پیروزی ملت ایران باید با پذیرش قطعنامه حس میشد اما کسانی که میخواستند از جنگ برای رسیدن به قدرت بهرهبرداری کنند، نگذاشتند.
سرلشکر فیروزآبادی از دوران ریاستجمهوری بنی صدر به عنوان بلا یاد کرد و افزود: در 165 روز فرماندهی ریاستجمهوری بنی صدر مردم ایران دچار عذاب بودند.
وی به نقش مقام معظم رهبری در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: روز سوم یا چهارم جنگ رهبر معظم انقلاب که امام جمعه و نماینده امام در شورای عالی دفاع بودند به اهواز رفته و لباس رزم پوشیدند و به خط مقدم دشمن رفتند و در شکار تانک شرکت کردند و بعد بازگشتند و به مردم ایران پیام فراخوان به جبههها را دادند و از آن زمان هجوم مردم به جبههها آغاز شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با انتقاد از برخی سخنان انحرافی در مورد چگونگی پایان جنگ و ایجاد شبهه در اذهان ملت ایران تأکید کرد: امام خمینی برای پذیرش توقف جنگ عاقلانهترین تصمیم را گرفتند و نتیجه مطالعات کارشناسان آن روز را پذیرفتند و پایان جنگ را اعلام کردند اما بحث نوشیدن جام زهر به خاطر بسته شدن این دانشگاه بود.
سرلشکر فیروزآبادی در پایان با اشاره به حمله صدام به ایران پس از پذیرش قطعنامه 598، بر نقش فرماندهی کل قوا و مقام معظم رهبری در پیروزی عملیات مرصاد تأکید کرد.