کد خبر: ۱۰۹۵۵۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۹
در نشست خبری

معاون دانشجويی وزارت علوم: اولویت نقل و انتقالات دانشگاه‌ها با دختران است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون دانشجویی وزارت علوم در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، با تشریح جزئیات شرایط و نقل و انتقالات دانشجویان در سال تحصیلی جدید گفت: در تمامی موارد مهمانی و انتقال اولویت با دانشجویان دختر است و طبق عرف باید معلوم شود که فرد، متقاضی انتقال مدت‌هاست که در شهر محل سکونت و تقاضا ساکن بوده است.

محمود ملاباشی با تاکید بر اینکه آئین‌نامه جدید نقل و انتقال دانشجویان تدوین شده است، اظهار داشت: این آئین‌نامه از ترم جدید اجرایی می‌شود و حتی افرادی که در ترم دوم و سوم دانشجویی خود هستند، می‌توانند از این مسأله استفاده کند، به‌طوری که با درخواست‌های انتقال تنها برای انتقال به دانشگاه‌های محل سکونت فرد موافقت می‌شود.

ملاباشی افزود: کسانی که برای سال 90 می‌خواهند از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر منتقل شوند باید در اردیبهشت ماه و افرادی که برای ترم دوم امسال می‌خواهند منتقل شوند باید در آبان ماه درخواست خود را ارائه دهند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها برای نقل و انتقالات دانشجویان به 8گروه تقسیم شده‌اند که در گروه یک موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی به جز دانشگاه‌های شهر تهران قرار دارند، گفت: دانشگاه‌های اصفهان، تبریز، شیراز، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد و صنعت نفت جزء دانشگاه‌های گروه 7هستند که در این میان دانشگاه‌های گروه 8 نیز شامل دانشگاه الزهرا، تربیت‌ معلم تهران، شهید بهشتی، تهران، شاهد، امیرکبیر، خواجه‌نصیر، شریف، علامه، علم و صنعت، هنر، تربیت دبیر شهید رجایی، صنعت آب و برق عباس‌پور، سوره، صدرا و علم و فرهنگ است.

ملاباشی با بیان اینکه دانشجویان برای انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر باید در ابتدا مهمان شوند، گفت: در انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر ابتدا دانشجو باید در دانشگاه مقصد مهمان شود و سن او برای مهمان شدن وجود دارد، در روش اول دانشجو به‌صورت موقت تعدادی از واحدها را در دانشگاه مقصد می‌گذراند و در روش دوم که مهمانی دائم است، دانشجو کلیه واحدها را در دانشگاه مقصد می‌گذراند اما دانشگاه مبداء مدرک را صادر می‌کند و در این روش دانشجو به مدت سه ترم باید در دانشگاه مقصد درس بخواند و در صورتی که سطح علمی لازم را داشت می‌تواند تا آخر تحصیل در این دانشگاه بماند.

او در ادامه به موارد مجاز انتقال از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر اشاره کرد و افزود: مهمانی از دانشگاه غیرانتفاعی به غیرانتفاعی از دوره روزانه به روزانه، از روزانه به شبانه، از دولتی به غیرانتفاعی از دولتی به پیام‌نور امکان‌پذیر است، اما بالعکس آن انجام نمی‌شود. 
همچنین هر دانشجوی مهمان باید شهریه‌ای معادل شهریه نوبت دوم را تا زمان مهمان بودن به دانشگاه مقصد پرداخت کند.

معاون دانشجویی وزارت علوم با بیان جزئیات میزان پذیرش دانشجوی انتقالی از سوی دانشگاه‌های مقصد ابراز داشت: دانشگاه‌های شهرستان‌ها تا سقف 25 درصد کلیه دانشجویان، دانشگاه‌های تهران تا سقف 20 درصد و غیرانتفاعی‌ها تا سقف 15 درصد می‌توانند دانشجوی مهمان بپذیرند که اگر دانشجوی مهمان در طول سه ترم مشروط شد و معدل مورد نظر را نتوانست کسب کند باید به دانشگاه مبداء بازگردد.

وی همچنین به تشریح جزئیات موارد خاص برای انتقال دانشجویان پرداخت و افزود: افرادی که ازدواج رسمی کرده باشند یا سرپرست خانواده آنها فوت کرده باشد و فرد سرپرستی را به عهده داشته باشد یا دچار بیماری خاص باشد، باید به‌صورت خاص به دانشگاه‌ محل خانواده خود منتقل شود.

وی افزود: دانشگاهی که تقاضای مهمانی را نمی‌پذیرد باید علت عدم پذیرش را به دانشجو اعلام کند و اگر دانشجو بعد از این مرحله خود را محق بداند که این انتقال انجام شود و باید درخواست را به کمیسیون موارد خاص استان و سپس سازمان مرکزی وزارت علوم ارائه دهد و رای این کمیسیون تحت هر شرایطی لازم‌الاجرا است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین