آفتابنیوز : سئول همچنين مدعي است كه پيونگ يانگ يك بخش موشكي را درون ارتش تشكيل داده و زرادخانه هستهاي خود را در چهارسال گذشته به حدود يك هزار سلاح مجهز كرده است. اين ادعاها در حالي مطرح ميشود كه آمريكا نيز اعلام كرده است كره شمالي احتمالاً اورانيوم مورد نياز ليبي را در گذشته به اين كشور صادر كرده است.
در حالي كه تلاشهاي بينالمللي براي ترغيب پيونگ يانگ به كنار گذاشتن برنامههاي هستهاياش تشديد شده است، اين ادعاها نيز به نوعي به تنشها در اين خصوص دامن خواهد زد، زيرا شايعاتي در مورد صرف 30 درصد از درآمد سالانه كره شمالي در امور نظامي نيز مطرح شده است.
يك روزنامه كرهجنوبي در اين خصوص مدعي شده است كه در صورت وقوع مقابله نظامي كره شمالي با كرهجنوبي، آمريكا 690 هزار نيروي نظامي، دو هزار نيروي هوايي و 160 ناو جنگي را به كره جنوبي اعزام خواهد كرد. به اين ترتيب 40 درصد از كل ارتش، نيمي از نيروي هوايي و بيش از 70 درصد از واحدهاي دريايي آمريكا براي دفاع از كره جنوبي به شبه جزيره كره اعزام خواهند شد و به 32 هزار نيروي آمريكايي كه از قبل از كره جنوبي مستقر شدهاند خواهند پيوست.
كلنل مري آن كامينگز، سخنگوي ارتش آمريكا از اظهارنظر مستقيم درخصوص اين اخبار و آمار خودداري كرده و تنها گفته است: «آمريكا به دفاع از كره متعهد است.»
اين روزنامه چاپ كرهجنوبي در عين حال مدعي شده است كه كره شمالي يك يا دو سلاح هستهاي را از حدود 10 تا 14 كيلوگرم پلوتونيوم كه در زمان پيش از بازرسي سازمان ملل در سال 1992 ميلادي دراختيار داشته توليد كرده است.
در همين حال پيونگ يانگ ادعا ميكند كه پلوتونيوم لازم براي ساخت هشت سلاح هستهاي را دراختيار دارد و در عين حال، تهديد كرده است كه اگر جنگ اتفاق بيفتد، پايگاههاي نظامي آمريكا در شرق آسيا را به «دريايي از آتش» تبديل خواهد كرد.