آفتابنیوز : آفتاب- شهرام شکیبا(خبرآنلاین): «از قدیم گفتن دختر و پسر مثل آتیش و پنبه میمونن، نزدیک هم بشن، بیناموسی بار مییاد و جزغاله میشن.»
(حکیم ننهبلقیس)
کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما در تبیین راهکارهایش برای دوری دانشگاهها از مناسبات غربی و رسیدن به دانشگاه اسلامی ایرانی گفت: «الان در دانشگاه تابلوهای اعلام نمره یا اطلاعیه وجود دارد که موجب اختلاط میشود. ما برای دختر و پسر تابلوهای جداگانه نصب میکنیم.»
1- از یک طرف تابلوها را جدا میکنید، از یک طرف کرور کرور ازدواج دانشجویی برگزار میکنید، بالاخره دانشجویان باید به کدام ساز شما با همدیگر ازدواج دانشجویی کنند؟
2- خود بنده در دانشگاهی درس میخواندم که در حیاطش یک بوفه بود. یک روز آقاپسری پول چای و کیک یک خانمی را حساب کرد. مسئولان فهمیدند، آنقدر آنها را به کمیته انضباطی بردند و توضیح خواستند که الان آنها دو بچه دارند.
عقوبت یک پول کیک و چایی حساب کردن در کمیته انضباطی منجر به آشنایی بیشتر آنها شد و وصلت سرگرفت. لطفاً دفعه دیگر که آقای وزیر آمدند تلویزیون بپرسید ازدواج آنها اسلامی ایرانی بوده یا خیر؟
3- به فرض اینکه انشاءالله آقای وزیر جلوی رفتارهای بیناموسانهای مثل نمره پای تابلو خواندن مختلط را بگیرند و دانشگاهها اسلامی ایرانی شود. اگر یک دانشجوی پسر در خیابان از دانشجوی دختری درباره نمرهاش سؤالی بکند، چه حکمی دارد؟ شبهه افساد وارد است یا خیر؟
4- با توجه به اینکه تجربه نشان داده فاصله کمتر از 20 سانت بین دانشجویان دختر و پسر قطعاً منجر به برباد رفتن اسلامیت و ایرانیت و بهطور کلی ناموس است، آیا بهتر نیست قفسهای یکنفره زیبایی طراحی شود که دانشجویان در آنها قرار بگیرند و روی ریلهای بهخصوصی با چشمبند و گوشبند و دهانبند و سایر بند و بستهای واجب و لازم از در دانشگاه تا محل استقرارشان در کلاس درس هدایت شوند؟
البته برهمگان واضح و مبرهن است که ابزار و آلات مربوطه باید به دست توانمند متخصصان داخلی تولید گردد.
5- اگر یک کم دیگر میزان اسلامیت و ایرانیت را بیشتر کنیم و عرق مذهبی ایرانی داشته باشیم، میتوانیم از محل درآمد نفت کمی دیگر هزینه کنیم و ریلهای مربوطه را از منزل هر دانشجو تا کلاس درس بکشیم.
6- از این همه اعتمادی که وزیر علوم به نسل جوان پرورش یافته در دامان انقلاب اسلامی دارند، واقعاً ممنونیم.
7- پیشنهاد میکنم آقای دانشجو یک فکری هم برای حمامهای مختلطی که در کشور وجود دارد و زن و مرد در کنار هم در آنها عکس هم میگیرند، بکنند: حمامهایی نظیر حمام گنجعلیخان کرمان و حمام فینکاشان.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره فرار مغزها گفت: «من واژه فرار مغزها را قبول ندارم. یعنی این همه پیشرفتی که در این 5 سال ایجاد شده، کار چه کسی بوده؟ اینها در داخل کار مغزهای ماست و من به جای «فرار مغزها» از «مهاجرت نخبگان» استفاده میکنم.»
1- کشور ایران 8000 سال تاریخ دارد. از انقلاب اسلامی هم 32 سال میگذرد. همیشه هم پیشرفت و مهاجرت داشتهایم. آیا آقای دانشجو فکر میکند تختجمشید هم در 5 سال گذشته ساخته شده است؟
2- آیا این که وزیر از چه واژهای استفاده میکند، تغییری در ماهیت اتفاق صورت گرفته پیدا میشود؟ طبیعتاً اگر وزیر در دولت دهم مشغول به خدمت باشد، بله!
3- بالاخره به نظر آقای وزیر اسلامی ایرانی علوم، نخبگانی که مهاجرت میکنند، مغز دارند یا نه؟