آفتابنیوز : وي در گفت و گو با فارس با تاكيد بر اين كه چه اعضاي موسس، چه كساني كه در اين حزب عضويت پيدا كردهاند و چه شوراي عالي كنوني و آينده حزب همواره مشي اعتدال داشته و خواهند داشت گفت: به اقتضاي بافت حزب همبستگي كه اعتدال گرايي با ديدگاه اصلاح طلبانه بوده است، اين حزب در جبهه گيريهاي گذشته نيز اين روش را حفظ كرد.
عضو شوراي مركزي حزب همبستگي، با بيان اين كه در هشت سال گذشته شايد معتدلترين حزب دوم خردادي اين حزب بوده است، افزود: بدنه اصلي حزب همبستگي در آخرين تصميمگيري و جبهه گيري خود در انتخابات رياست جمهوري به غير از معدود اعضاي خود كه از آقاي معين و هاشمي رفسنجاني حمايت كردند از شخصيت و افكار آقاي كروبي پشتيباني كرد.
خباز، با بيان اين كه براي اتخاذ مواضع آتي، تصميم با شوراي عالي آينده است، گفت: اگر بخواهيم مبناي تصميمات قبلي و طرز فكر اعضا و بافت حزب را برآورد كنيم باز هم حالت اعتدال حفظ خواهد شد و حزب، گرايش بيشتري به جبهه اعتماد ملي خواهد داشت تا جاهاي ديگر.
وي همچنين گفت: اگر قرار باشد در جريان اصلاحات، جبهه اي تشكيل شود اين دو جبهه متشكل از احزاب اعتماد ملي و جبهه دموكراسي خواهي خواهد بود و در اين ميان حزب همبستگي به خاطر نزديكي با روش و منش حزب اعتماد ملي به اين حزب گرايش خواهد داشت.
عضو شوراي مركزي حزب همبستگي، در ادامه با بيان اين كه حزب همبستگي بعد از يك سال از تسلط حزب مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي بر مجلس و دولت راه خود را از آنان جدا كرد، بيان داشت: علت اتخاذ اين رويكرد ناشي از منطبق نبودن مشي اعضاي حزب همبستگي با مشي آقايان اين دو حزب بود.
خباز، در پايان با تاكيد مجدد بر اين كه اين حزب سالهاست راه خود را از مشاركتي ها جدا كرده است، گفت: از آنجا كه نام اين حزب در رديف احزاب اصلاح طلب بوده و هست، خواه ناخواه در گذشته به كرات تبعات و هزينههاي تصميمات اين احزاب را پرداخت كرده است.