آفتابنیوز : تا جایی که به اعتقاد مصطفی درایتی تقابل بين معتقدان به حكومت اسلامي و جمهوري اسلامي در عرصه سياست ايران رنگ و بوي جديتري به خود گرفته است و همه افرادي كه به ديدگاههاي امام(ره) معتقدند در برابر مخالفان امام قرار گرفتهاند.
این عضو ارشد جبهه مشارکت در توضيح این دو نگرش می گوید: يك نگرش با انديشههاي امام(ره) مخالف است و به "حكومت اسلامي" اعتقاد دارد و در مقابل آن نگرشي قرار دارد كه از پيش از انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني(ره) براي تشكيل نظام "جمهوري اسلامي" تلاش كرده است.
به گفته درایتی جريان مخالف امام(ره) به دليل گستردگي جبهه حاميان ديدگاه امام(ره) توانايي مقابله با آن را ندارد.
درايتي در ادامه سخنان خود با اشاره به انتخابات آينده مجلس خبرگان رهبري، خواهان تغيير ضوابط و قوانين اين انتخابات به گونهاي شد كه امكان حضور گسترده ديدگاههاي مختلف سياسي در آن فراهم گردد.
به این ترتیب مشاور سابق رئيسجمهوري در امور روحانيت اين امر كه حضور در مجلس خبرگان رهبري تنها به روحانيون مختص شود را مناسب نمی داند و معتقد است که این روند بايد تغيير كند و متخصصان عرصههاي ديگر نيز بايد بتوانند در انتخابات مجلس خبرگان رهبري شركت كنند.
به اعتقاد درايتي، ساز وكارهاي انتخابات آينده مجلس خبرگان ممكن است به سمتي برود كه به افزايش حضور جوانان در اين مجلس بينجامد. اما با این حال تحقق این امر را تنهازمینه ساز حضور تندروان يك جريان سياسي می داند.