آفتابنیوز : آفتاب: سایت رجانیوز نوشت: پس از حضور خودروی نیروی انتظامی در صحنه، دو مأمور ناجا بهجای برخورد و بازداشت زن قاتل، ظاهراً بهدلیل ترس از یک کارد د در دست او! تا جان باختن کامل مرد، از دور به وضعیت تماشاچی در میآیند. همچنین پس از حضور اورژانس در محل نیز، زن با کارد در دست خود نیروی امدادی را تهدید میکند و باز هم پلیس صحنه را فقط تماشا میکند.
انتشار فیلم یک جنایت شنیع که در آن زنی ضربات پیاپی کارد را بر پیکر آغشته به خون و نیمه جان یک مرد فرود میآورد و مأموران نیروی انتظامی نیز پس از حاضر شدن در محل جنایت، ظاهراً بهدلیل ترس از کارد در دست زن! تا جان دادن کامل مرد به او نزدیک نمیشوند، موج جدیدی از تأسف نسبت به عملکرد پلیس را ایجاد کرده و امنیت روانی جامعه را بیش از گذشته مخدوش میکند.
این صحنههای دلخراش بر روی شبکه مجازی منتشر شده و هنوز اطلاعی در مورد زمان و مکان وقوع جنایت در دست نیست. در این صحنهها، پیکر آغشته به خون و نیمه جان مردی در وسط خیابان دیده میشود که یک زن با کاردی که در دست دارد، هر چند دقیقه یک بار، بالای سر او حاضر میشود و پس از گفتوگوی نامفهومی، ضربات کارد را بر سینه او فرو میکند.
در حین انجام این جنایت، عابران و خودروهای سواری از کنار این جنازه نیمه جان و قاتل عبور میکنند و واکنشی نشان نمیدهند.
اما اتفاق مایه تأسف بیشتر این است که پس از حضور خودروی نیروی انتظامی در صحنه، دو مأمور ناجا بهجای برخورد و بازداشت زن قاتل، ظاهراً بهدلیل ترس از یک کارد د در دست او! تا جان باختن کامل مرد، از دور به وضعیت تماشاچی در میآیند. همچنین پس از حضور اورژانس در محل نیز، زن با کارد در دست خود نیروی امدادی را تهدید میکند و باز هم پلیس صحنه را فقط تماشا میکند.
رجانیوز از انتشار فیلم این فاجعه که احتمالاً قبل از جنایت میدان کاج سعادتآباد رخ داده و تصاویر آن امروز منتشر شده، بهدلیل مخاطرهآمیز بودن صحنههای فجیع آن برای سلامت روانی جامعه معذور است.
در عین حال، این سؤال بهطور جدی مطرح است که چرا نیروی انتظامی که بنا بر بیانات رهبر انقلاب باید بهگونهای عمل کند که مجرمان احساس ناامنی کنند، خود در برخی موارد دچار نوعی ترس در مقابله با جرایم آشکار است.
اگرچه زحمات بخش عمدهای از پرسنل ناجا قابل انکار نیست اما باید بهطور فوری در این زمینه آسیبشناسی شود که چرا برخی مأموران این نیرو با جرایم اینچنین که فیلم دو مورد آن تاکنون منتشر شده است، برخورد نمیکنند و در صحنه مانند سایر شهروندان، در وضعیت تماشاچی قرار میگیرند. آیا در شیوههای جذب و آموزش پرسنل باید تغییر داده شود؟ آیا نیروی انتظامی از فقر تجهیزات کارآمد و بهروز رنج میبرد؟
چنانچه بودجه حجم انبوهی از مؤسسات و سازمانهای بیخاصیت و بدون بهرهوری دولتی و غیردولتی که هنری جز تلف کردن بیتالمال ندارند، قطع شود و این اعتبارات صرف ارتقای کمّی و کیفی نیروهای مسلح و بهویژه پلیس شود، آیا باز هم چنین فجایعی تکرار میشود؟ در دوره فرماندهی قالیباف بر نیروی انتظامی، اقدامات مؤثری بهمنظور ارتقای شأن پلیس و بهروز کردن آن از حیث تجهیزات و آموزش انجام شد، در طی سالهای اخیر چه اقداماتی در این زمینه شده است؟
فرمانده نیروی انتظامی کرج متعاقب انتشار اخباری مبنیبر اینکه این حادثه در یکی از محلات این شهر رخ داده است، این اخبار را تکذیب کرده است.