کد خبر: ۱۱۵۶۲۱
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۴

رونمایی خدای امنیت اطلاعات جهان از نسل جدید بمب‏های اتمی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: خدای امنیت اطلاعات در جدیدترین مقاله خود تاکید کرده همانطوری که انریکا استراتژی ساخت تسلیحات هسته‌ای را چند دهه پیش با موفقیت انجام داد، اینک زمان آن فرارسیده که تسلیحات سایبری بسازد. 

به گزارش خبر؛ بروس اشنایر که سال‌ها رهبر بلا منازعه کریپتوگرافی و رمز نویسی سیستم‌های حساس اطلاعاتی امریکا را بر عهده داشته و اینک در بریتیش تله‌کام کار می‌کند، می‌گوید بمب‌های هسته‌ای از حالت سنتی در امده و شکل و شمایلشان به صورت سایبری نمود یافته است.

به گفته وی امریکا باید سریعا به سوی ساخت تسلیحات سایبری در حد و اندازه بمب‌های هسته‌ای رفته و همانطوری که سیستم دفاع موشکی برای خود در برابر دشمنان ایجاد کردف باید جنین سپری را برای امنیت اطلاعات خود در فضای مجازی بسازد.

به عقیده بروس باید در مجامع بین‌المللی مانند محافل حقوقی در ژنو قوانین مربوط به این نوع تسلیحات نوشته و امضا شود تا همه چیز رنگ و بوی بین‌المللی و قانونی پیدا نماید.

بروس که بعنوان هکر خاکستری در جهان امنیت اطلاعات زبانزد است معمولا بیانش این چنین نبوده است و حالا با گفته های وی معلوم می شود جهان در قرن بیست و یک واقعا در حال پوست‌اندازی است و لایه جدیدی که دنیا را در بر خواهد گرفت مبتنی‌بر امنیت اطلاعات است.
 
وی در مقاله خود ناتو را مثال زده و گفته چنین تشکیلاتی می تواند در دفاع از شبکه‌های نظامی علیه هر نوع حمله سایبری خود را نشان دهد و باید تشکیلات جدیدی بر بدنه نظامیون تسلی یابد که امنیت اطلاعات هسته اصلی آن باشد.

وی که در مقاله فاینشنال تایمز نظرات خود را ابراز کرده صحبت از گفت‌وگوی بین‌المللی بین دولت‌ها برای اتحاد سایبری کرده است و روی این موضوع تاکید کرده که کشورها می‌توانند در این زمینه با یکدیگر صحبت نمایند. 

وی تاکید کرده حکومت‌ها باید تهدیدات سایبری خود را برآورد نموده و بعد از ارزیابی‌های علمی حول استراتژی‌های جدید فعالیت نمایند.

وی صحبت از ساخت تسلیحاتی و ابزاری کرده که جنبه حکم یافته و در مجامع بین‌المللی مانند ژنو قابل طرح باشد. وی اجماع بین بانکهای کشورهای مختلف را برای جلوگیری از حملات سایبری خواستار شده است تا با ارجاع به منبعی عام در سطح جهانی بتوان با انواع تهدیدات سایبری مبارزه کرد و حمله کنندگان را در سیستم‌های بانکی متوقف کرد.

بروس در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرده هم اکنون هم برای جلوگیری از جنگ سایبری و مقابله با آن دیر است ولی باید استراتژی‌ها کاملا تبیین شود.
 
وی پیش‌بینی کرده که مسابقه تسلیحاتی در بخش سایبری مانند آنچه در بخش اتمی وجود داشته، به‌وجود آید و آن‌وقت کشورهای صاحب این نوع تسلیحات می‌توانند حرفی برای گفتن در عرصه بین‌المللی داشته باشند.

حرکت و اقدامات سایبری چین علیه گوگل و امریکا رد سال 2010 موید این مطلب است که امریکا رقبای سر سختی را پیش رو دارد. وی با اشاره به این نکته که هنوز در مورد استاکس‌نت و منبع اصلی پخش ان خیلی نمی‌دانیم و حتی نمی‌دانیم حمله به شبکه‌های رایانه‌ای کره جنوبی و امریکا از چین بوده یا از فلوریدا، بنابراین مشکل در این بخش به خوبی هویدا می‌شود که چقدر ضعف داریم.
 
وی می‌گوید وقتی از این مسائل اطلاع نداریم پس به بیراهه خواهیم رفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین