آفتابنیوز : آفتاب: سیدکاظم موسوی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت: در نشست کمیسیون در هفته گذشته، گزارش معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره عملکرد این معاونت و همچنین شرکتهای دانش بنیان مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد از معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاستجمهوری نیز در کمیسیون دعوت شود تا با حضور نمایندگان وزارتخانههای آموزش و پرورش، علوم و وزارت بهداشت بودجه لازم برای سال ۸۹ منظور شود و بهگونهای متناسب در برنامه پنجم توسعه این امر مورد توجه باشد.
وی در ادامه، در انتقاد از تخصیص ندادن بودجههای مورد نیاز برای ارتقای پژوهش، اظهار داشت: آنچه واقعیت دارد، این است که برنامه چهارم توسعه بهمعنای واقعی اجرا نشده و این یک واقعیتی است که باید آن را پذیرفت.
نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی، در ادامه به موضوعات عقب مانده در برنامههای توسعه گذشته از جمله بحث بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: با توجه به آمار و اطلاعاتی که وجود دارد، عقبماندگی زیادی در حوزه های گوناگون، از جمله بهداشت هست که تداوم آن برای آینده و مناطق محروم و بهویژه روستاییان ما بسیار خطرناک است. در مقایسه با دیگر کشورهای منطقه در زمینه سلامت عقب هستیم، بهگونهای که رتبه ما در میان کشورهای دیگر از آخر دوم است.
موسوی با بیان این که پرسشهای بسیاری در این زمینه وجود دارد که باید به آنها پاسخ داد، نظیر اینکه اگر رشد جمعیت ما نزدیک 1.2 دهم است، آیا جمعیت و جامعه ما در سلامت هستند و اینکه چقدر در ارتقای علمی در این حوزه در حال رشد هستیم، خاطرنشان کرد: شناسایی نیازها و امکانات موجود را باید دوباره ارزیابی کرد، چرا که به نظر میرسد، بسیاری از آمارها تنها نشاندهنده ظرفیتهای بالقوه است.