آفتابنیوز : آفتاب: عبدالرضا ترابی گفت: کارخانجات صنعتی کشور با مشکل نقدینگی روبهرو هستند که مسئولان کشوربا اجرای قانون هدفمندی یارانهها باید دقت خود رادر این زمینه افزایش دهند تا خسارات و آسیبی به آنها وارد نشود و اثر معکوسی بر جای نگذارد.
بر اساس گزارش منتشره بانک جهانی اين نهاد بينالمللی نرخ رشد اقتصادی ايران در سال ۲۰۱۰ را تنها یک و نيم درصد اعلام كرده كه در همين سال ميانگين رشد اقتصادی كشورهای در حال توسعه از نظر اين بانک ۶ درصد اعلام شده است.
عبدالرضا ترابی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با افکارنیوز با بیان اینکه ۱.۵ درصد نرخ رشد اقتصادی که بانک جهانی اعلام کرده نشان دهنده رکود اقتصادی کشور است، گفت: بر طبق پیشبینیهای انجام شده در سند چشمانداز ۲۰ ساله کشور و نیز بر طبق برنامه ۴ توسعه میانگین نرخ رشد اقتصادی باید به ۸ درصد می رسید به گونه ای که ایران به عنوان شاگرد اول منطقه محسوب شود.
وی ادامه داد: افزایش میزان بهرهوری در بخش تولیدان و صادرات، کاهش میزان تورم، و پایین آمدن نرخ بیکاری نشان دهنده رشد اقتصادی کشور است.
نماینده سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر رکود در بخش مسکن و صنایع که از مولفههای اصلی در رشد اقتصادی به شمار میرود بسیار شدت یافته است، افزود: کارخانجات صنعتی کشور با مشکل نقدینگی روبهرو هستند که مسئولان کشور با اجرای قانون هدفمندی یارانهها باید دقت خود رادر این زمینه افزایش دهند تا خسارات و آسیبی به آنها وارد نشود و اثر معکوسی بر جای نگذارد.
ترابی اظهارکرد: افزایش میزان رشد اقتصادی تنها با کم کردن وزن بدنه دولت و واگذاری آنها به بخش خصوصی صورت میگیرد به گونهای که میزان وظایف دولت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی تنها باید ۲۰ درصد باشد.
وی خاطر نشان کرد: بالا بردن کیفیت صادرات وجذب بازارهای مختلف درسطح بینالملل و نیز افزایش میزان تعاونیهای کشور از ۵ درصد به ۲۵ درصد از جمله اقداماتی است که میتواند سبب رشد اقتصادی کشور شود.