کد خبر: ۱۲۵۳۴
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۸۴ - ۱۶:۰۰

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است!

آفتاب‌‌نیوز :  به این دلیل که برخی از مقامات و محافل ایرانی بر این مسئله تاکید دارند که طوفان کاترینا سستی و ناتوانی کاخ سفید را آشکار ساخته و یا نگاه تبعیض آمیز سیاست مداران آمریکائی را در کمک رسانی برملا کرده ولی در این حال به یک باره ایران اعلام می دارد که حاضر است 10 تا 20 میلیون بشکه نفت خام به آمریکا کمک کند. هدف از آن نیز مهار بحران نفتی آمریکا عنوان شده است.
در این ارتباط نماینده ایران در اپک اعلام می دارد که اگر تحریم ها برداشته شود می توانیم بدون درنگ نفت به آمریکا عرضه کنیم, اگر چه این اقدام یک ژست انسان دوستانه است ولی سوال این است که آیا ما باید ژست انسان دوستانه خود را فقط برای دیگران بگیریم یا اینکه مردم خودمان هم حق دارند از چنین خدماتی بهره مند شوند؟
در شرایطی که هیاهو بر سر اعلام آمادگی ایران برای ارسال نفت خام به آمریکا شدت گرفته بود سرپرست وزارت رفاه صراحتا بر این مسئله تاکید می ورزد که 7/1 میلیون نفر از ایرانیان زیر خط مطلق فقر قرار دارند و یا اینکه امسال نیز قرار است دانشجویان در شهر زلزله زده بم کلاسهای خود را در کانکس ها تشکیل دهند. آیا کسانی که زیر خط مطلق فقر زندگی می کنند و یا بمی ها که با وجود گذشت چند سال از وقوع زلزله هنوز چادر نشین هستند و دانش آموزان و دانشجویانشان در کانکس به تحصیل می پردازند نیازمندتر هستند یا کسانی که فرسنگ ها دورتر از ما زندگی می کنند؟!
یک مثال ایرانی است که می گوید "چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است", این مثل امروزه مصداق واقعی می یابد زیرا بسیاری ازملت ها و کشورها از ثروت و خوان گسترده ایران بهره مند هستند ولی ایرانی ها همچنان باید با محرومیت دست و پنجه نرم کنند, افزایش بیکاری و تورم همراه با مشکلات مختلفی که در زمینه های فرهنگی, اجتماعی, اقتصادی و معیشتی وجود دارد و سبب فقیرتر شدن جامعه گردیده یکی از دلایل بذل و بخشش های بی حاصلی است که در این سالها تحت عناوین مختلف صورت گرفته است, البته اقدامات بشر دوستانه و یا کمک به دیگران را نمی توان نفی کرد اما این کمک ها باید در شرایطی صورت بگیرد که دستاوردهای نیز در پی داشته باشد ولی به نظر می رسد آنچه در غالب این کمک ها و اقدامات صورت می گیرد فاقد دست آورد بوده و بازتاب مثبتی در جامعه ندارد.
ایران کشور ثروتمندی است که دارای ثروت خدادادی و لایزالی است که قادر به استفاده و بهره برداری مطلوب از آن نیست, زیرا اگر می توانست استفاده بهینه از ثروت خود نماید با فقر و بیکاری وحشتناکی که امروز گریبان کشور را گرفته مواجه نبود. این وضعیت مغایر عدالت خواهی و تقسیم عادلانه ثروت است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۳
0
1
یاد این ضرب المثل افتادم .فلانی چراغ خونه دیگران را روشن میکنه و خودش تو تاریکی میشینه.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین