کد خبر: ۱۲۶۸۴۴
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۷

اژه‌ای: امیری‌فر همچنان بازداشت است

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این پرسش که آیا اطلاعی از گزارش تخلفات مالی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری که در سایت الف منتشر شده دارید گفت:‌ اطلاع خاصی در این زمینه ندارم.

سخنگوی قوه قضائیه در مورد آخرین وضعیت پرونده عباس امیری‌فر گفت: این فرد در بازداشت است.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در نشست خبری بعد از ظهر دوشنبه در مورد آخرین وضعیت پرونده حجت الاسلام عباس امیری‌فر گفت: این فرد در بازداشت است و پرونده وی در مرحله تحقیقات مقدماتی است بنابراین نمی‌توان جزئیاتی از آن را بازگو کرد. اما به اجمال وی در رابطه با سی‌دی "ظهور نزدیک است" بازداشت شده است.

سخنگوی قوه قضائیه در خصوص اظهارات سارا شورد که اعلام کرده بود قصد بازگشت به ایران را برای حضور در دادگاه ندارد گفت: دادگاه وی در زمان تعیین شده و طبق اعلام قبلی 21 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. در صورتی که وکلای متهمین درخواستی داشته باشند زمان برگزاری دادگاه به تشخیص قاضی تغییر می‌کند اما چه این فرد در زمان مقرر بیاید یا نیاید به پرونده رسیدگی می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که ظرف یکماه گذشته علما و روحانیون به جریانات انحرافی در برخی از دستگاه‌های دولتی اعتراض داشتند آیا مدعی‌العموم وارد این مسأله می‌شود، گفت: اگر جریانات انحرافی، سیاسی، عقیدتی و اخلاقی باشد و این انحراف هدفمند و در جهت نفوذ در دستگاهی باشد این انحراف حتماً جرم است و حتماً از جانب مدعی‌العموم وارد پرونده می‌شویم. در این رابطه نیز افرادی دستگیر شدند که نام متهمان پس از بررسی‌های نهایی اعلام می‌شود.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به این پرسش که چرا اسامی مفسدان اقتصادی زودتر اعلام نمی‌شوند تا از ادامه فعالیت‌های آنان جلوگیری شود، گفت: جامعه از ما متوقع است که اطلاع‌رسانی به موقع باشد اما ما محدودیت‌هایی تا زمان صدور حکم قطعی داریم. من در سخنانم مثالی از یک بدهکار بانکی در ساری داشتم که اگر نام را ذکر می‌کردم سایر بانک‌ها از وی ذهنیت پیدا می‌کردند و ادامه حرکت‌های مشابه متوقف می‌شد اما تا حکم قعطی نشده نمی‌توان از لحاظ قانونی نام افراد را مطرح کرد.

دادستان تهران در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود یک مفسد اقتصادی هزار میلیارد تومان را به خارج از کشور منتقل کرده است در حالی که یک فرد عادی امکان جابجایی ریالی از یک بانک را ندارد، گفت: نمی‌توان بدون جزئیات مطلبی را مطرح کرد. مواردی از سوی رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح شده که به محض معرفی به دستگاه قضائی با آنها برخورد می‌شود اما این سخنان بدون منبع در حد مسایل گفته می‌شود و شنیده می‌شود، است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این پرسش که برای مقابله با قاچاق کالاهای خارجی چه تمهیداتی اندیشیده‌اید، گفت: قاچاق یکی از مواردی است که به اقشار مختلف جامعه لطمه می‌زند که بخشی از مبارزه با آن به عهده سازمان تعزیرات حکومتی است که زیر نظر دولت است و دولت فعالانه در این بخش حضور دارد.

وی ادامه داد: قوه قضائیه نیز در گمرکات نظارت کامل را دارد و همچنین از تولیدکنندگان داخلی و مردم می خواهد که اگر سرنخی‌هایی در این رابطه دارند با قوه قضائیه همکاری کنند.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر وضعیت نامناسب زندانیان به دلیل کمبود بودجه است یا عوامل دیگری در آن دخیل است، گفت: مسلماً بودجه مسأله مهمی است. عمده مسأله ما زندانیان مواد مخدر هستند. در صورت افزایش بودجه ما می‌توانیم زندانیان مواد مخدر را جدا کنیم که امیدواریم با تامین بودجه، قانون سال 76 را که بر اساس آن مصوب شده بود اردوگاه‌هایی برای جداسازی متهمین مجرمان مواد مخدر و سایر بخش‌ها ایجاد شود محقق کنیم.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه این نشست در پاسخ به پرسشی در مورد رای دیوان عدالت اداری در خصوص اعتراض سازمان بازرسی به موضوع کاهش ساعت اداری گفت: این رای هنوز هنوز قطعی نیست.

محسنی اژه‌ای در ادامه با بیان اینکه رای دیوان عدالت اداری در مورد کاهش ساعات اداری هنوز انشا نشده گفت: قانون در این خصوص صراحت دارد که باید 44 ساعت سقف کاری پر شود البته در مواردی نیز برای رعایت سقف استثنائاتی قائل شده است به طوری که در موارد اضطرار دولت می‌تواند تغییراتی را اعمال کند.

وی ادامه داد: این موضوع به رای گیری گذشته شده اما به دلیل اختلاف نظرهایی که وجود دارد هنوز مکتوب نشده است که پس از رفع اختلافات و نهایی شدن رای به اطلاع عموم می‌رسد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به پرسشی درباره ضرب و جرح بسیجیان در ورزشگاه گفت: از این نوع اتفاقات در ورزشگاه‌ها می‌افتد و نیروی انتظامی مستقر است تا در مقابل این پیشامدها اقدامات لازم را انجام دهد. ضمن اینکه عکس‌العمل‌های احساسی از سوی نیروهای جوان در این فضاها عادی است اما این اتفاقات حتی به میزان کم نیز نباید اتفاق بیافتد.

وی در مورد شکایت برخی از نمایندگان مجلس در مورد اجرا نشدن قوانین توسط دولت گفت: موارد مختلفی از سوی نمایندگان مجلس و هیأت رئیسه به قوه قضائیه ارسال شده است که در بخش‌های مختلف قوه در حال بررسی است و هنوز مشخص نیست که این ادعاها پذیرفته شود یا نه.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این پرسش که آیا اطلاعی از گزارش تخلفات مالی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری که در سایت الف منتشر شده دارید گفت:‌ اطلاع خاصی در این زمینه ندارم.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا جریانات انحرافی که قصد نفوذ در دولت را داشته‌اند در سیستم اطلاعاتی نیز نفوذ کرده‌اند؟، گفت:‌ از بیان جزئیات معذورم زیرا پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی محرمانه است و حتی گاهی این اطلاعات در اختیار وکیل نیز گذاشته نمی‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین