کد خبر: ۱۲۷۹۶۵
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۳

هشدار دبیرکل فراکسیون خط امام مجلس: نگران آينده ایران و اسلامیم

رشد اقتصادی ايران به پائين‌ترين حد سال‌های اخير رسيده است
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمدرضا تابش دبیرکل فراکسیون خط امام مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور امروز خود به تحلیل فضای کشور و ارایه پیشنهاداتی برای عبور از وضعیت بحرانی کنونی پرداخت.

وی با تاکید بر این واقعیت که اصلاحات اگر چه پدیده تاریخی است اما جریانی زنده است که بیش از دیروز، نگاه به امروز و آینده دارد تصریح کرد: باید از فضای دو قطبی و تقابلی که در یک سوی آن توهم و خود شیفتگی و در سوی دیگر آن نفرت و سوء‌ظن است، کاست و فضیلت‌های اخلاقی را به جای دروغ و تظاهر و تنگ نظری و خرافات نشاند.

نماینده اصاح طلب مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز همه آنان که به اعتلای نام اسلام و ایران می اندیشند نگران آینده‌اند. رشد اقتصادی ایران به پائین ترین حد سال‌های اخیر رسیده است. نرخ تورم رو به بالا و نرخ اشتغال پایدار رو به پائین است. تولید در همه عرصه‌ها لطمه فراوان دیده است. فضای سیاسی و فرهنگی کشور روز به روز مسموم تر می شود. جامعه از آسیب‌های اجتماعی فراوان رنج می‌برد و موقعیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی ایران در معرض تهدیدهای مختلف است.
متن کامل سخنان تابش که پیش از ظهر امروز در مجلس قرایت شد به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
اِنَّا اَعْطَینَاک الکوثَرَ* فَصَلِّ لِرَبِّک وَ انْحَرْ* اِنَّ شانِئَک هُوَ الاَبْتَرْ

میلاد مبارک فاطمه زهرا (س) که برای جهان انسانی افزایندة هرگونه خیر و خوبی و برای جهان زنان سرمشق هر سطحی از زندگی است، بر همگان به ویژه، زنان آگاه این سرزمین خجسته باد.

خرداد امسال در پرتو نام درخشنده حضرت زهرا (س) و روز زن ما را به تامل در تاریخ فرا می خواند:

امروز سوم خرداد است، روز آزادی خرمشهر و نماد پایداری و سرافرازی ملت ایران در 8 سال دفاع مقدس. و دیروز دوم خرداد بود، روز حماسه پرشکوه مردم‌سالاری و تجلّی اصلاحات به عنوان خواست عمیق و گسترده مردم.

خرداد البته نیمه‌ای هم دارد که با اندیشه و نام و یاد امام خمینی‌(ره) همراه است. 15 خرداد سرفصلی از مبارزات ضد دیکتاتوری و ضد استعماری مردمی است که امام را در متن عواطف و ادراکات خود قرار دادند و در آستانه نیمه خردادی دیگر با او وداعی به بزرگی تاریخ کردند.

در خرداد اصلاحات و انقلاب اسلامی پیوندها و معانی مشترک خود را به خوبی نمایان می‌سازند و نشان می‌دهند که نیل به آزادی و عدالت و پیشرفت بر پایه دین، بخش مهمی از خواست تاریخی ملت ماست که عمدتاً مضمون و صورتی مرد‌م‌سالارانه و مدنی داشته است.

انقلاب و اصلاحات دو مقوله به تاریخ سپرده شده نیستند، بلکه دو وجه یک حرکت مدنی در جامعه زنده ما هستند. اصلاحات اگر چه پدیده تاریخی است اما جریانی زنده است که بیش از دیروز، نگاه به امروز و آینده دارد.

ما هیچ‌گاه اصلاحات را جریانی خالی از عیب و نقص نداسته و نمی‌دانیم و باب نقد را بر آن نبسته و نمی بندیم. اساساً آن را متکی به چهره جهانی دین مبین اسلام، وفادار به انقلاب اسلامی، حساس نسبت به منزلت و موقعیت ایران، منعطف در برابر خواسته‌های مردم‌سالارانه جامعه، متواضع در برابر عقلانیت و قانون و علم و تجربه بشری می‌دانیم و بر این باوریم که اصلاحات می‌تواند از بار مشکلات و مسائل مردم بکاهد و به ایران و ایرانی در این دوران اعتبار و توانمندی برای پیشرفت همه‌جانبه ببخشد.

باید به درستی نسبت به آسیب‌ها و تهدیدهای مختلفی که جامعه ما با آنها روبرو است، حساس بود. کشور ما علیرغم شعارها و آمارهای بعضاً غیر واقعی متاسفانه با مسائل گوناگون اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی روبروست و در اتلاف سرمایه‌های طبیعی، انسانی و اجتماعی با مخاطره‌های جدی مواجه است. باید با نگاه به آینده راهی برای خروج از این بحران‌ها یافت.

سرمایه اصلی ما برای فراهم آوردن این ظرفیت با تکیه بر حقوق اساسی و دستاوردهای تاریخی مردم است. باید قانون اساسی را چارچوب عمل قرار دهیم و همان حقوقی که در قانون اساسی به ملت داده شده است را پی بگیریم. در قانون اساسی ما اصل مهمی وجود دارد (اصل 56) که نه تنها حق حاکمیت انسانی بر سرنوشت خویش را به رسمیت شناخته است، بلکه بالاتر از حق طبیعی، آن را «حق الهی» به حساب آورده است. این همان محتوایی است که امروز محور تمامی تحولات در خاورمیانه نیز هست.

اکنون «حاکمیت بر سرنوشت»، «انتخابات آزاد»، «آزادی احزاب و رسانه‌ها و تشکل‌ها» و «گریز از استبداد» خواسته فراگیر مردم آگاه و مسلمان خاورمیانه و شمال آفریقاست. ما هم به عنوان مسلمان و هم به عنوان ایرانی باید بتوانیم آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را در عمل متجلی سازیم.

در این چشم انداز، امروز دلسوزان واقعی کشور چارچوب‌های روشنی را برای برون شد از بحران عرضه داشته‌اند.

ما می‌گوئیم: باید فضای سیاسی کشور به جِدّ تلطیف و تعدیل گردد و کشور را به درستی اداره نمائیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی «مشترکاتمان را که بیشتر از موجبات مفرّق است تقویت کنیم و اینها را جلوی چشم نگه داریم.»

باید از فضای دو قطبی و تقابلی که در یک سوی آن توهم و خودشیفتگی و در سوی دیگر آن نفرت و سو‌ءظن است، کاست و فضیلتهای اخلاقی را به جای دروغ و تظاهر و تنگ نظری و خرافات نشاند.

امروز همه آنان که به اعتلای نام اسلام و ایران می اندیشند نگران آینده اند. رشد اقتصادی ایران به پائین ترین حد سال‌های اخیر رسیده است. نرخ تورم رو به بالا و نرخ اشتغال پایدار رو به پائین است. تولید در همه عرصه‌ها لطمه فراوان دیده است. فضای سیاسی و فرهنگی کشور روز به روز مسموم‌تر می‌شود. جامعه از آسیب‌های اجتماعی فراوان رنج می برد و موقعیتهای منطقه‌ای و بین‌المللی ایران در معرض تهدیدهای مختلف است.

در این شرایط و برای خروج از وضعیت کنونی:

1. باید قانون اساسی و حقوق اساسی ملت (که در آن مصرح است)، معیار کار اداره کشور قرار گیرد. 

2. فضا برای فعالیت‌های قانونی احزاب، مطبوعات و نهادهای مدنی باز شود.
3. با آزادی زندانیان سیاسی فضای موجود جامعه را ترمیم و تلطیف نمود.
4. با فراهم آوردن ساز و کارهای برگزاری یک انتخابات آزاد، پایه‌های مردم‌سالاری، اداره بهتر امور و جلوگیری از تبعیض‌ها و تخلفات را گرفت.

به هر حال باید فرصت‌ها را امروز بهتر دریابیم و از تهدیدهای پیرامون خود بیشتر بکاهیم تا خداوند درهای رحمت و نعمت خود را همچنان به روی ما مفتوح نگاه دارد.
امیدوارم در چنین فضایی ملی من نیز بتوانم بعنوان خدمتگزاری کوچک نسبت به برآورده نمودن خواسته‌های ملت شریف ایران، بکوشم و در توسعه منطقه خود، خدمت به مردم مومن و با کفایت استان یزد و شهروندان آگاه اردکان قدم‌های موثری بردارم.

والسلام
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین