آفتابنیوز : آفتاب: عضو فراکسیون خط امام(ره) با بیان آنکه امام اعتقاد داشتند بیتوجهی به قانون استبداد میآورد، گفت: جای جای وصیتنامه و صحیفه امام مملو ازاین عبارت است که هیچکس در برابر قانون بر دیگری رجحان ندارد.
محمدرضا خباز با اشاره به سالروز رحلت امام خمینی به نقش ایشان در شکلگیری انقلاب اسلامی پس از ۱۴ خرداد اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ما برسه پایه استوار است. در مرحله اول دین و اعتقادات مردم، در مرحله دوم رهبری و در مرحله سوم اصل و اساس نظام که خود مردم هستند.
نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی با بیان آنکه دین متعلق به ۱۴۰۰سال پیش است، افزود: درمورد مردم هم که حداقل ۲۵۰۰ سال سابقه تمدن وجود دارد، در این میان آن کسی که توانست این دو را باهم جمع کند یعنی مردم را حول محوردین برگرداند امام(ره) بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: نقش مهم امام آن بود که ازجوان پرسهزن داخل خیابان مجاهد فیسبیلالله ساخت، چون همه آنهایی که به جبهه رفتند جوانهای قبل ازانقلاب بودند.
وی با بیان آنکه این هنر است که یک رهبر با دم مسیحایی خود از جوانهای معمولی پرسهزن خیابان مجاهدانی بسازد که در جبهههای حق علیه باطل همه چیز را در طبق اخلاص بگذارند، تصریح کرد: از آنجایی که این کار توسط امام رقم خورد و جمعآوری این حلقه مفقوده توسط امام انجام گرفت، پس میتوان گفت نقش محوری در شکلگیری انقلاب با امام بود.
خباز ادامه داد: بعد از آن امام همیشه تاکید بر قانون داشتند تا جایی که من یادم هست که ایشان معتقد بودند اگر قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نکید خلاف شرع انجام دادهاید، هم چنین اعتقاد داشتند برای مسئولان نظام حکم قوانین شورای نگهبان نیز براساس شرعی واجبالاطاعه است و کسی نباید آن را زیر پا بگذارد.
عضو فراکسیون خط امام(ره) با بیان آنکه برای این امر نمونهها و مثالهای زیادی در زندگی حضرت امام وجود دارد، تصریح کرد: درداستان گروگان گیری ۴۴۴ روزه کارکنان سفارت آمریکا نیز، عاقبت امام فرمودند مجلس به عنوان نماینده مردم وارد شود و عنوان کردند که قانوناً مجلس حق دارد مشکل را حل کند و باید برای آن راهحلی را پیدا کند.
خباز با بیان آنکه ایشان معتقد بودند بیتوجهی به قانون استبداد میآورد ادامه داد: این روحیه فرعونها است که میگویند من قانون را قبول ندارم و افرادی که خود را سروگردنی بالاتراز دیگران میبینند حاضر نیستند قانون را رعایت کنند.
نماینده کاشمر با بیان آنکه امام روی اجرای قانون تاکیدات بیبدیلی داشتند، تصریح کرد: جای جای وصیتنامه و صحیفه امام مملو از این عبارت است که هیچکس در برابر قانون بر دیگری رجحان ندارد یعنی از کمترین آدم این کشورکه من هستم تا بالاترین آن که مراجع تقلید به عنوان نمایندگان عام امام زمان هستند، همه در مقابل قانون یکسانند.
وی با بیان آنکه قانون شکنان مورد عتاب امام قرار میگرفتند، افزود: ایشان ابتدا نصیحت میکردند و اگر نصیحتها موثر نبود حمایت خود را از آن شخصیت برمیداشتند و رفتار با بنیصدر مصداق ویژه این رویه حضرت امام بود.
خباز ادامه داد: در مورد بنیصدر خاطر دارم که وی با ۱۰ میلیون رای در سال 60 انتخاب شده بود و از لحاظ علمی خود را بالاتر از بقیه میدانست، سخنران خوبی هم بود و در مقابل مخالفتها، امام مرتب ایشان را نصیحت میکرد تا جایی که ما به شک میافتادیم که حق با کیست؟ بنیصدر راست میگوید یا ما که آن روزها طرفدار کسانی چون بهشتی، رفسنجانی و آقای خامنهای بودیم؟ و وقتی حمایتهای امام را میدیدم میگفتیم نکند حق با بنیصدر باشد.
وی تاکید کرد: امام در این ماجرا نیز به محض آنکه احساس کردند نصیحتها فایده ندارد، گفتند که حالا نوبت قانون است و مجلس اگر میخواهد به وظیفهاش عمل کند الان وقتش رسیده است.