کد خبر: ۱۲۹۶۹۴
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۰

دلیل سفر رهبری به قم به روایت پورمحمدی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: رييس سازمان بازرسي کل کشور با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در مراسم ارتحال امام خميني(ره)، آخرين نسخه ايشان را «بازتوليد عقلانيت، عدالت و معنويت» دانست و بر ضرورت تفکر تشکل‌هاي اسلامي ولايت مدار بر اين مقوله تاکيد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي در مراسم اولين کنگره مجمع هماهنگي پيروان امام و رهبري استان قم با گراميداشت ايام شهادت آيت‌الله بهشتي و يارانش اظهار كرد: خداوند به ما توفيق دهد که مسير نوراني عزت، شرف و کرامت انساني را تعقيب کنيم.

وي با بيان اين‌که «انقلاب اسلامي همواره قيمتي‌تر و پر بهاتر مي‌شود» افزود: انقلاب وزن اوليه‌اي نداشت که با گذشت زمان از وزن و قيمت آن کاسته شود، بلکه جنسي است که پربهاتر و گران قيمت‌تر مي‌شود و اين نکته‌اي بسيار دقيق، پر معنا و پرنکته و قابل تامل است.

وي انقلاب اسلامي را متصل به منبع لايزال الهي دانست و تصريح کرد: جوشش اين منبع هر لحظه بر اين سرمايه مي‌افزايد و اين در حالي ست که حرکت الهي زمين و زمان را در مي‌نوردد و از خود آثاري به جاي مي‌گذارد و به سرعت به آهنگ حرکتش ادامه داده و صحنه‌ها را متناسب با خود تغيير مي‌دهد.

رييس سازمان بازرسي کل کشور انقلاب را داراي مايه‌هاي ارزشمندي برشمرد و اظهار كرد: انقلاب موجودي بالنده و زنده و با حياتي بسيار تاثيرگذار در عرصه زندگي عمومي است و سربازاني دارد که اگر حتي ما عوامل گردش تاثيرگذار باشيم يا نباشيم، کندکاري کنيم يا عقب بمانيم او مسير حرکت خود را ادامه مي‌دهد و لحظه به لحظه سربازان خود را مي‌يابد.

وي به تحولات اخير مصر، بحرين، شمال آفريقا، جنوب خليج فارس و خاورميانه اشاره کرد و گفت: هرچند همه اين‌ها متوجه ما نيست اما انقلاب اسلامي نيروهاي خود را مي‌يابد و شعار اسلام تکرار مي‌شود.

وي با اشاره به آيه‌اي از قرآن مبني بر اين‌که «اگر ايمان آورندگان سست شوند راه خدا بي پيرو نمي‌ماند و خدا به زودي قومي مي‌آورد که اين مسير را دنبال مي‌کند» گفت: ما روزي مفسر و مبين اين پيام الهي در عمل بوديم اما امروز ممکن است مخاطب اين آيه باشيم؛ بايد بدانيم که اگر به جاه‌طلبي و دنياپرستي گرفتار شويم و تنبلي کنيم انقلاب اسلامي متوقف نمي‌شود و سربازان ديگري مي‌يابد.

پورمحمدي شرايطي که بيش از سه دهه بر انقلاب گذشته را مورد توجه قرار داد و افزود: انقلاب اسلامي در حالي شکل گرفت که امام پيشتاز بود و لشکري کارنابلد اما با انگيزه به دنبالش بودند و هر روز بايک مقاومت، سنگ‌اندازي و پرتگاه‌هاي عميق و نگران کننده روبرو بوديم و حتماً امروز از اوايل انقلاب قوي‌تر و مجرب‌تر و داراي قوت اقتصادي و علمي بيشتري هستيم اما ظاهراً دشمنان نيز خود را احيا و تجربه کسب و سرمايه‌هاي خود را جمع کرده‌اند و صحنه را براي يکه‌تازي ما خالي نکرده‌اند.

وي تاکيد کرد: يکي از گرفتاري‌هاي اصلي امروز ما اين است که در خيلي از عرصه‌ها نقش دشمن را نمي‌بينيم يا کم مي‌بينيم و برخي مي‌گويند اين توهم توطئه است، اما نبايد ترديد کرد؛ چراکه حوادث گواه بر اين است که دشمن آگاهانه عليه ما نقشه مي‌کشد و هيچ لحظه‌اي نبايد از دشمن غفلت کرد و بايد دانست اين امري کتمان‌ناپذير است.

وي گفت: اين‌که مي‌گويند آينده مي‌تواند فتنه بزرگتري باشد فرافکني نيست بلکه نقشه با محاسبه فعاليت‌هاي قبلي است و بسيار پيچيده‌تر از گذشته خواهد بود و در آينده با صحنه‌هاي سخت‌تري مواجه خواهيم بود و بايد بيشتر خود را آماده کنيم.

رييس سازمان بازرسي کل کشور گفت: بزرگترين لغزش آدم‌هايي که از صحنه انقلاب خارج شده و جزء مردودي‌ها هستند نديدن و يا کمرنگ ديدن نقش دشمن است و بايد ديد که در کدام زمين بازي مي‌کنيم؛ کساني که منحرفان با نفسانيات عجين شدند؛ لذا محصولش گرفتاري براي خودشان و ملت شد.

وي گفت: سرمايه مادي، اجتماعي و معنوي سه سرمايه اصلي کشور است که بايد خوب آن‌ها را شناخت و براي حفظ، رشد و نمو آن برنامه‌ريزي کرد. داشتن 60 درصد نيروي جوان در کشور سرمايه بزرگ اجتماعي است که بايد از آن بهره جست و نيز دين، اخلاق، تفکر، فرهنگ و تمدن که سرمايه‌هاي معنوي ما هستند، ميراث بزرگ اين کشور است و امروز ما مکلف به شناخت وظيفه‌ايم تا بتوانيم از اين سرمايه‌ها حفاظت کنيم و اين امر مستلزم شناخت شاخص‌هاست.

وي ادامه داد: منطق اصولگرايي منطق بيان جدي، روشن، مدلل و پاسخگوست و بايد از تصميم در پستوها اجتناب کرد و بر شفاف‌سازي تصميم‌ها و مشخص بودن اقدامات و پاسخگو بودن منطق در اين‌گونه تشکل‌ها همت کرد. با تابلو بلند کردن اصولگرا نمي‌شويم بلکه بايد با منطقي روشن و مدلل پاسخگو بود.

پورمحمدي به بيانات مقام معظم رهبري در روز ارتحال امام خميني(ره) اشاره کرد و گفت: آخرين نسخه رهبري باز توليد عقلانيت، عدالت و معنويت است؛ هر کجا که مدار عقلانيت سست شود پايمان لنگ است و هر جا حساب و کتاب‌ها درست در نمي‌آيد گير داريم.

وي دليل سفر مقام معظم رهبري به استان قم را نيز تاکيد بر حفظ و تقويت سرمايه معنويت دانست و افزود: نبايد از رهبري عقب بيفتيم و يا جلو بزنيم. عدالت با تندروي و کندروي اجرا نمي‌شود و بخش عملي آن بسيار اهميت دارد و راه امام را بايد با عدالت تعقيب کرد؛ نبايد يک روز صل علي و روزي لعنت الله شويم.

وي هم‌چنين با تبريک رسميت يافتن مجمع هماهنگي پيروان امام و رهبري استان قم، افزود: بگذاريم جامعه مطمئن‌تر و بر اساس مباني روشن پيش رود و با تدبير رهبري مديريت شود تا انقلاب به منزل مقصود برسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین