آفتابنیوز : آفتاب: سرهنگ اسماعیل نوری گفت: از زمان آغاز طرح سالمسازی دریا یعنی خردادماه سال جاری تا کنون، 31 تن شامل 29 مرد و دو زن در آبهای استان مازندران غرق شدهاند که هیچ یک از این افراد در محدوده طرح دریا نبودند.
وی با اشاره به نوار ساحلی 338 کیلومتری استان مازندران خاطرنشان کرد: طرح دریا در حدود 110 نقطه از پهنه ساحلی استان به اجرا درآمد که از این میان در 50 نقطه ایستگاه ثابت و سیار پلیس مستقر است و در سایر نقاط هم نیروهای پلیس حضور دارد.
نوری با اعلام شناسایی 169 نقطه پرخطر در سواحل مازندران به ایسنا گفت: پس از شناسایی این نقاط اقدام به مسدودکردن راههای منتهی به سواحل پرخطر کردیم اما نیروهای پلیس در این مناطق نیز حضور دارند.
رییس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی مازندران در خصوص برپایی چادرهای مسافرتی در کنار سواحل دریا اظهار داشت: نصب چادر تا فاصله 50 متری ساحل و در نقاط مشخصشده بلامانع است ولی از برپایی چادرهای مسافرتی در سایر نقاط به دلیل خطرهای احتمالی جلوگیری میشود.
نوری درباره ساماندهی غرفهها و واحدهای صنفی حاشیه سواحل گفت: نیروی انتظامی با کلیه واحدهای صنفی فاقد مجوز، متخلف و ناهنجار که نسبت به ایجاد آلودگی صوتی، گران فروشی و... اقدام میکنند به استناد مواد 27 و 28 قانون نظارت بر اماکن عمومی برخورد خواهد کرد.
وی در پایان درباره اقدامات صورت گرفته در ستاد تسهیلات سفر استان مازندران گفت: در ابتدای اجرای طرح 9 جلسه هماهنگی پیرامون طرح سالمسازی دریا با کلیه اعضا در محل استانداری با هدف بررسی مشکلات و کاستیهای سنوات قبل برگزار شد که به موجب آن استانداری متولی طرح دریا در استان و مقرر شد حقوق ناجیان غریق بطور کامل پرداخت شود و روزانه حدود 2 هزار نیروی پلیس در طرح دریا خدمترسانی کنند که این امر محقق شده است.