آفتابنیوز : آفتاب: معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش پایان سال ۹۰ را سال پایانی عمر مدارس کپری عنوان کرد. این درحالی است که سالهاست در مورد حذف کامل این مدارس خبرهایی از سوی مسئولان آموزش و پرورش ارایه میشود که هیچوقت محقق نشده است.
وزارت آموزش و پرورش در سال ۸۵ با برگزاری جشن کپر زدایی از پایان کار مدارس کپری خبر داده بود، اما شواهد گویای آن است که هنوز داستان دانشآموزان و مدارس کپری تمام نشده و ادامه دارد.
“مرتضی رئیسی”، رئیس سازمان نوسازی مدارس، تعداد مدارس کپری را که هنوز دایرند، اندک عنوان میکند.
وی میگوید: براساس آخرین آمارگیریهای انجام شده از سطح کشور تعداد کلاسهای کپری به ۸۰ کلاس درس کاهش یافته است.
تمرکز مدارس کپری در سه استان به گفته معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، کلاسهای کپری در سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان متمرکز شدهاند.
وی معتقد است حساسیت در مورد مدارس کپری دغدغههایی است قابل قدردانی، اما نباید تلاشهای آموزش و پرورش را در ساخت و تجهیز ۴۷ هزار کلاس درس نادیده گرفت کل خدمات این مجموعه را زیر سوال برد.
مدرسه ارسال میکنیم
رئیسی از مدرسههای پیش ساخته میگوید، این که با برنامه ریزیهای صورت گرفته برای برچیده شدن کامل مدارس کپری،کلاسهای درس پیش ساخته در نظر گرفته شده است.
وی میگوید: این مدارس را به هر نوعی که ممکن باشد، حتی به سختگذرترین مناطق کشور ارسال میکنیم.
به گفته معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش با برنامه ریزیهایی صورت گرفته در صورت پدیدههایی نظیر جابجایی جمعیت میتوان این مدارس را بازیافت و یا انتقال داد.
استانداردسازی میکنیم رئیسی در پاسخ به سوالی در مورد استانداردهای حاکم بر کلاسهای پیش ساخته میگوید: یکی از برنامههایی که در حذف مدارس کپری نشین مورد توجه قرار گرفته توجه به استاندارد و ایمنی مدارس نو ساز و مقاومسازی این مدارس در مقابل زلزله است.
رئیس سازمان نوسازی مدارس، به ویژگیهای اقلیمی، شرایط آب و هوایی همچنین خشکسالی حاکم بر کشور را از دلایل وجود مدارس کپری عنوان کرد.
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده توسط مجلس و دولت تا پایان سال ۹۰ تمامی مدارس کپری برچیده شود.