آفتابنیوز : آفتاب: غلامعلی حدادعادل رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و عضو كمیته 7 نفره وحدت اصولگرایان كه شب گذشته در جمع اعضای جامعه اسلامی مهندسین در دانشگاه امام صادق(ع) سخن میگفت، با یادآوری برخی از شرایط كشور در قبل از انقلاب اظهار داشت: ما قبل از انقلاب به دنبال رطوبت بودیم و با پیروزی انقلاب سیل آمد، لذا ما باید بر اساس تذكر آیه قرآن، نعمتها و دستاوردهای بزرگ انقلاب را كه خداوند به ما ارزانی داشت، بیان كرده، شكرگذار باشیم و بدانیم كه كجا بودهایم و به كجا رسیدهایم و قدر این نعمت بزرگ را دانسته و ارزیابی درستی را از انقلاب اسلامی ایران داشته باشیم.
وی گفت: البته انقلاب اسلامی ایران بزرگتر از آن است كه در ارزیابی ما بگنجد، زیرا ممكن است پردهها و جلوههای ازآن در نگاه ما پنهان بماند، لذا باید شكر و سپاسگزاری ما نیز باید متناسب با نعمت بزرگ انقلاب باشد.
حدادعادل با بیان اینكه "ما كشوری با مردم و امام و رهبری بسیار خوبی هستیم و خداوند رهبران بسیار خوبی را به ما عنایت كرده است كه در طول تاریخ سابقه نداشتهاند "، خصوصیات رهبرمعظم انقلاب را برشمرد و گفت: رهبری كه اینچنین پاک، خبیر، دلسوز و بصیر، اختیار و رهبری كشور ما را داشته باشد، وجود نداشته است، چراكه شیوه زندگی ایمان، زهد، فكر و شناخت مقام معظم رهبری از اوضاع داخل كشور، مسائل اجرایی نظامی، سیاسی روحانی، مسائل بین المللی، تاریخ كشورهای دیگر، اوضاع جاری دنیا و... بسیار جامع و كمنظیر است، بنابراین ما باید قدرشناس این نعمت بزرگ انقلاب باشیم.
حدادعادل با اشاره به پیشرو بودن انتخابات مجلس نهم خاطرنشان كرد: ما در سال 90 امتحان بزرگی را در پیش داریم و وظیفه داریم فرصتها و تهدیدات این انتخاب را بشناسیم، چراكه در این انتخابات فرصتها تهدیدها و نگرانیهای وجود دارد.
وی تهدید اول را طبق فرمایش مقام معظم رهبری "روح قبیلگی" عنوان كرد و گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود به صراحت اشاره كردند كه ما نباید روح قبلگی داشته باشیم، یعنی گمان نكنیم هر كسی كه عضو جامعه، انجمن، تشكل و یا حزب ما بود، خوب است و هر كه نبود، بد است؛ این خطری است كه همه ما را تهدید میكند.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس تهدید دوم را "دل بستن به دنیا" دانست و افزود: اینكه گمان كنیم نماینده مجلس شدن مایه آرامش ما خواهد شد، صحیح نیست، چراكه این دلبستگیها مانند آب شور است كه هر چه از آن بنوشیم، هرگز سیری ندارد.
وی تهدید سوم را "اختلاف و تنازع و به جان هم افتادن" عنوان كرد و گفت: اینكه هر گروهی برای خود علمی بر پا كند و اسمی و تشكلی را درست كند و با مصاحبه كردن و پول خرج كردن به جان هم بیفتند، تهدید بزرگی است كه باید از آن به خدا پناه برد تا شیطان به ما چنگ نیندازد.
حدادعادل ادامه داد: من كمتر به كسی برخورد كردم كه بگوید من برای خدا برای انتخابات نمیآیم، مثلا شخصی كه اصولگراست، بگوید كه اگر آمدن من موجب شكسته شدن رای مجموع اصولگرایان میشود، پس من بهخاطر خدا نمیآیم.
وی در ادامه سخنان خود انتخابات نهم را متفاوت از انتخابات دورههای هفتم و هشتم دانست و افزود: در مجلس هفتم و هشتم اصولگرایان یک رقیب به نام اصلاحطلبان داشتند، ولی در این مجلس گویا باید با 2 جبهه كه یكی همان اصلاحطلبان و یا اصحاب فتنه و دیگری جریان انحرافی مقابله كنیم و بنابراین باید به گونهای اوضاع را مدیریت كنیم و مراقب این دو جریان باشیم.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: ما باید مراقب باشیم كه بازی نخوریم چراكه یكی از اشتباهاتی كه ممكن است ما انجام دهیم، این است كه در مخالفت ما با هر یک از این گروه از آن دیگری غافل شویم.
حدادعادل گفت: زمانی كه صحبت جریان انحرافی پیش آمد، اصحاب فتنه بدشان نیامد كه تمام نیرو و توان ما صرف نقد جریان انحرافی شود تا در این اوضاع فتنهگران مصون بمانند و اعمالی را كه در فتنه 88 و قبل از آن میكردند، فراموش شود.
حدادعادل ادامه داد: برخی اصحاب فتنه در این اوضاع میگویند كه دیدید شما از فلان شخص و جریان تعریف و تمجید میكردید، در نهایت چه شد، لذا این حرف آنها برای این است كه خودشان مصون بمانند و پرونده سیاهشان را سفید كنند.
وی یادآور شد: دشمنان از یک سو با رسانههای خود و از سوی دیگر با هزینههای سنگین به دنبال اهداف خود هستند، بنابراین ما باید در حوزههای انتخاباتی هوشیار باشیم، به خصوص در حوزههای كه تکنفره هستند، این حساسیت بیشتر است، لذا نباید كاری كرد كه جریان غیراصولگرا امور را به دست بگیرد.
حدادعادل تأكید كرد: عنوان اصولگرایان باید مثل گذشته محترم بماند، چراكه این دستاورد به یكباره به وجود نیامده است، لذا بعد از آن دوران تلخ دوم خرداد، اصولگرایی با زحمات زیاد پدید آمد، بنابراین باید احترام اصولگرایی را حفظ كنیم و به شاخص اصولگرایی كه رهبر معظم انقلاب كه به تفصیل آن را بیان داشتند، توجه جدی كنیم.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس با تاكید بر اینكه ما راهی جز وحدت نداریم، گفت: در صورت وحدت كمک خداوند نصیب ما خواهد شد، بنابراین باید رفیق بازی و روح قبیلگی را كنار بگذاریم، نباید تعصب ورزی به جریان خود بكنیم تا خدایی نكرده مجلسی مانند مجلس ششم تكرار نشود.
حدادعادل تأكید كرد: همیشه نزدیک به عرصه انتخابات افراد ممكن است حرفهای زیبایی بزنند و پولهایی هم خرج كنند، اما باید حرفهای امروز آنها را با حرفهای دیروز و در مقاطع حساس انقلاب سنجید و دید كه اینها در آن شرایط حساس چه سخنانی میگفتند.
حدادعادل همچنین به بحران مالی بزرگ غرب اشاره كرد و گفت: این ركود اقتصادی و این بحرانهای اجتماعی در غرب بیسابقه بوده است كه این شرایط جدید جهانی و منطقهای را نباید فراموش كرد.
وی ادامه داد: عنوان اصولگرایی كه عنوان سیاسی نیروهای پیرو خط امام و رهبری است، اگر در انتخابات شكست بخورد، این بهترین هدیه برای دشمنان انقلاب و اسلام است كه در اوضاع تحولات بسیار حساس منطقه تقدیم به دشمن شده است، لذا امروز چشم جهان و ملتها با حساسیت جریان انقلاب اسلامی را تحلیل میكند و باید به این نكته توجه داشت كه دشمنان ما همیشه به دنبال بهرهبرداری از انتخابات در كشور ما بوده است.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه دلیل فشار زیاد استكبار به سوریه را به دلیل نزدیكی این كشور به ایران دانست و گفت: ایران و سوریه و برخی كشورهای دیگر منطقه كه جبهه مقاومت را تشكیل دادهاند، در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادهاند بنایراین هرچه در كشور ما رخ میدهد، در حوادث منطقه تأثیرگذار است.